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Effect of processing on carotenoid losses in orange-fleshed sweet potato: from the field to the fork

Bechoff Aurélie, Tomlins Keith I., Dhuique-Mayer Claudie, Owori Constance, Menya Geoffrey, Dufour Dominique, Dove Richard, Marouzé Claude, Dornier Manuel, Boulanger Renaud, Westby Andrew. 2010. Effect of processing on carotenoid losses in orange-fleshed sweet potato: from the field to the fork. In : 11th Symposium of ISTRC-AB (The International for Tropical Root Crops-Africa Branc) 4-8 october, 2010, Kinshasa, Congo. s.l. : s.n., Diaporama, (5 vues) Symposium of ISTRC-AB. 11, Kinshasa, République du Congo, 4 Octobre 2010/8 Octobre 2010.

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Classification Agris : Q02 - Traitement et conservation des produits alimentaires
Q04 - Composition des produits alimentaires

Auteurs et affiliations

  • Bechoff Aurélie, NRI (GBR)
  • Tomlins Keith I., NRI (GBR)
  • Dhuique-Mayer Claudie, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
  • Owori Constance
  • Menya Geoffrey
  • Dufour Dominique, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (COL) ORCID: 0000-0002-7794-8671
  • Dove Richard
  • Marouzé Claude
  • Dornier Manuel, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
  • Boulanger Renaud, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA) ORCID: 0000-0001-9396-5634
  • Westby Andrew, NRI (GBR)

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/557836/)

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