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Impact of local cooking on beta-carotene bioaccessibility from orange-fleshed sweet potato derived products made in Uganda

Dhuique-Mayer Claudie, Poulaert Marie, Tomlins Keith I., Westby Andrew, Bechoff Aurélie. 2011. Impact of local cooking on beta-carotene bioaccessibility from orange-fleshed sweet potato derived products made in Uganda. In : Euro-mediterranean Symposium for Fruit and Vegetable Processing, Avignon, France, 18-21 avril 2011. INRA. s.l. : s.n., 1 p. Euro-mediterranean Symposium for Fruit and Vegetable Processing, Avignon, France, 18 Avril 2011/21 Avril 2011.

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Classification Agris : Q04 - Composition des produits alimentaires
Q02 - Traitement et conservation des produits alimentaires

Auteurs et affiliations

  • Dhuique-Mayer Claudie, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA) ORCID: 0000-0001-7153-2897
  • Poulaert Marie, UM2 (FRA)
  • Tomlins Keith I., NRI (GBR)
  • Westby Andrew, NRI (GBR)
  • Bechoff Aurélie, NRI (GBR)

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/561208/)

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