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Manufacture and characterization of white cheese from camel milk / mineralisation and buffering capacity a comparaison with cow milk

Camier Bénédicte, Beaucher Eric, Gaucheron Frédéric, Konuspayeva Gaukhar, Faye Bernard. 2014. Manufacture and characterization of white cheese from camel milk / mineralisation and buffering capacity a comparaison with cow milk. In : 2nd International symposium on Mineral and Dairy products, 26-27 February 2014, Auckland, New Zealand. s.l. : s.n., 1 p. International Symposium on Mineral and Dairy Products. 2, Auckland, Nouvelle-Zélande, 26 Février 2014/27 Février 2014.

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Classification Agris : Q02 - Traitement et conservation des produits alimentaires
Q04 - Composition des produits alimentaires

Auteurs et affiliations

  • Camier Bénédicte, INRA (FRA)
  • Beaucher Eric, INRA (FRA)
  • Gaucheron Frédéric, INRA (FRA)
  • Konuspayeva Gaukhar, Al-Farabi Kazakh National University (KAZ)
  • Faye Bernard, CIRAD-ES-UMR SELMET (SAU)

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/573282/)

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