Fliedel Geneviève, Michodjehoun-Mestres Laetitia, Maraval Isabelle, Lahon Marie-Christine, Declemy Anne-Laure, Adinsi Laurent, Akissoé Noël H., Pallet Dominique, Tomlins Keith I., Pintado Manuela. 2012. Acceptability of gowé, a fermented malted sorghum beverage, by French consumers. In Delivrable D 5.2.2.1. Initial report on sensory and European consumer acceptance for group 1. Project AFTER “African Food Tradition rEvisited by Research”. s.l. : s.n., 20 p.
Version publiée
- Anglais
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Classification Agris : Q04 - Composition des produits alimentaires
E73 - Economie de la consommation
Auteurs et affiliations
- Fliedel Geneviève, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
- Michodjehoun-Mestres Laetitia, CIRAD-CP-UPR Qualité produits pérennes (FRA)
- Maraval Isabelle, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
- Lahon Marie-Christine, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
- Declemy Anne-Laure, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
- Adinsi Laurent, UNB (BEN)
- Akissoé Noël H., UNB (BEN)
- Pallet Dominique, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
- Tomlins Keith I., NRI (GBR)
- Pintado Manuela, Universidade Catolica Portuguesa (PRT)
Source : Cirad-Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/576707/)
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