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Authentication and traceability of agricultural and food products using vibrational spectroscopy

Vermeulen Philippe, Fernandez Pierna Juan Antonio, Abbas Ouissam, Rogez Hervé, Davrieux Fabrice, Baeten Vincent. 2018. Authentication and traceability of agricultural and food products using vibrational spectroscopy. In : Food traceability and authenticity: analytical techniques. Montet Didier (ed.), Ray Ramesh C. (ed.). Boca Raton : CRC Press, 298-331. (Food Biology Series) ISBN 978-1-4987-8842-7

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Classification Agris : Q04 - Composition des produits alimentaires
U30 - Méthodes de recherche

Champ stratégique Cirad : Axe 3 (2014-2018) - Alimentation durable

Auteurs et affiliations

  • Vermeulen Philippe, CRA-W (BEL)
  • Fernandez Pierna Juan Antonio, CRA-W (BEL)
  • Abbas Ouissam, CRA-W (BEL)
  • Rogez Hervé, UFPA (BRA)
  • Davrieux Fabrice, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (REU)
  • Baeten Vincent, CRA-W (BEL)

Autres liens de la publication

Source : Cirad-Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/587796/)

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[ Page générée et mise en cache le 2022-01-25 ]