Agritrop
Home

Browse by Mot Clé Matière

Export as [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Date | Item Type | No Grouping
Jump to: 2016 | 2013 | 1998 | 1995 | 1980
Number of items: 5.

2016

From green chemistry to nature: The versatile role of low transition temperature mixtures. Durand Erwann, Lecomte Jérôme, Villeneuve Pierre. 2016. Biochimie, 120 : pp. 119-123.
[img] [img]

2013

Modelling starch phase transitions and water uptake of rice kernels during cooking. Briffaz Aurélien, Mestres Christian, Matencio Françoise, Pons Brigitte, Dornier Manuel. 2013. Journal of Cereal Science, 58 (3) : pp. 387-392.
[img]

1998

Using pretreatments to improve the quality of frozen foods. Torreggiani D., Lucas Thiphaine, Blond G., Raoult-Wack Anne-Lucie. 1998. In : Maximising quality and stability of frozen food : a producers guide to the state of the art = [Optimisation de la qualité et de la stabilité des aliments congelés : un guide de l'état de l'art pour le producteur]. Kennedy C.J. (ed.), Archer G.P. (ed.). Bruxelles : CEE, pp. 27-34.

1995

Etat physique du sol de parcelles paysannes du Nord de la Côte d'Ivoire après cinq ans de culture continue sous différents modes de gestion du sol. Chopart Jean-Louis, Guei Bah Eric (collab.), Koffi N. (collab.). 1995. Montpellier : CIRAD-CA, 27 p.

1980

Comportement physique et mécanique du sol lors de son travail. Manière G., Ducreux Alain. 1980. Machinisme Agricole Tropical Information (71) : pp. 37-40. Réunion technique: travail du sol avec outils à dents - applications possibles dans les pays chauds - SIMA. 51, Paris, France, 6 March 1980.

This list was generated on Mon Jun 14 05:00:15 2021 CEST.