Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "Aspergillus ochraceus"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
8
.
Differentiation and quantification of the ochratoxin A producers
Aspergillus ochraceus
and
Aspergillus westerdijkiae
using PCR-DGGE.
Durand Noel, Fontana Angélique, Meile Jean-Christophe, Suárez Quiroz Mirna, Schorr-Galindo Sabine, Montet Didier. 2019.
Journal of Basic Microbiology
,
59
(2) : 158-165.
https://doi.org/10.1002/jobm.201800172
Fungal llora and ochratoxin a associated with coffee in Cameroon.
Nganou Donkeng Nadège, Durand Noël, Tatsadjieu Ngoune Léopold, Metayer Isabelle, Montet Didier, Mbofung Carl Moses. 2014.
British Microbiology Research Journal
,
4
(1), 17 p.
https://www.doi.org/10.9734/BMRJ/2014/4284
Prévisualisation
Anti-
Aspergillus
activity of green coffee 5-O-caffeoyl quinic acid and its alkyl esters.
Suárez Quiroz Mirna, Alonso Campos Angelina, Valerio Alfaro Gerardo, Gonzalez-Rios Oscar, Villeneuve Pierre, Figueroa-Espinoza Maria-Cruz. 2013.
Microbial Pathogenesis
,
61-62
: 51-56.
https://doi.org/10.1016/j.micpath.2013.05.005
Antibacterial activity and antifungal and anti-mycotoxigenic activities against
Aspergillus flavus
and
A. ochraceus
of green coffee chlorogenic acids and dodecyl chlorogenates.
Suarez Quiroz Mirna Leonor, Taillefer Walter, López Méndez Erick M., Gonzalez-Rios Oscar, Villeneuve Pierre, Figueroa-Espinoza Maria-Cruz. 2013.
Journal of Food Safety
,
33
(3) : 360-368.
https://doi.org/10.1111/jfs.12060
Effect of the post-harvest processing procedure on OTA occurrence in artificially contaminated coffee.
Suarez Quiroz Mirna Leonor, Gonzalez Rios Oscar, Barel Michel, Guyot Bernard, Schorr-Galindo Sabine, Guiraud Joseph-Pierre. 2005.
International Journal of Food Microbiology
,
103
(3) : 339-345.
https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2004.11.044
Effect of chemical and environmental factors on
Aspergillus ochraceus
growth and toxigenesis in green coffee.
Suarez Quiroz Mirna Leonor, Gonzalez Rios Oscar, Barel Michel, Guyot Bernard, Schorr-Galindo Sabine, Guiraud Joseph-Pierre. 2004.
Food Microbiology
,
21
(6) : 629-634.
https://doi.org/10.1016/j.fm.2004.03.005
Etude des conditions de production d'ochratoxine A dans le café. Contrôle et prévention de sa formation.
Suarez Quiroz Mirna Leonor. 2004. Montpellier : UM2, 159 p. Thèse de doctorat : Sciences des aliments. Science et procédé biologiques et industriels : Université Montpellier 2
Study of ochratoxin A-producing strains in coffee processing.
Suarez Quiroz Mirna Leonor, Gonzalez Rios Oscar, Barel Michel, Guyot Bernard, Schorr-Galindo Sabine, Guiraud Joseph-Pierre. 2004.
International Journal of Food Science and Technology
,
39
(5) : 501-507.
https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2004.00810.x
Liste générée le
Mon Dec 23 01:56:52 2024 CET
.