Agritrop
Accueil

Résultats pour : "accès à la nourriture"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun

Nombre de documents : 11.

Exploring the agricultural landscape diversity-food security nexus: an analysis in two contrasted parklands of Central Senegal. Leroux Louise, Faye Ndeye Fatou, Jahel Camille, Falconnier Gatien N., Diouf Abdoul Aziz, Ndao Babacar, Tiaw I., Senghor Yolande, Kanfany Ghislain, Balde Alpha Bocar, Dieye Mor, Sirdey Ninon, Alobo Loison Sarah, Corbeels Marc, Baudron Frédéric, Bouquet Emmanuelle. 2022. Agricultural Systems, 196:103312, 15 p.
[img]

Public policies and food systems in Latin America. Le Coq Jean-François, Grisa Catia, Gueneau Stéphane, Niederle Paulo. 2022. Versailles : Ed. Quae, 449 p. (Update sciences et technologies) ISBN 978-2-7592-3535-3
[img]
Prévisualisation

Cartographier les inégalités d'accès aux commerces alimentaires dans le Grand Montpellier. Muller Béryl, Bricas Nicolas, Vonthron Simon, Perrin Coline. 2021. Montpellier : Chaire Unesco alimentations du monde, 4 p. (So What ? / Policy Brief, 16)
[img]
Prévisualisation
[img]
Prévisualisation

Suivi de la sécurité alimentaire en Afrique de l'Ouest : quelles méthodes d'analyse de données pour traiter l'interdisciplinarité de la sécurité alimentaire. Deleglise Hugo, Bégué Agnès, Interdonato Roberto, Maître d'Hôtel Elodie, Teisseire Maguelonne. 2021. Journal of Interdisciplinary Methodologies and Issues in Science, 8, 18 p.
[img]
Prévisualisation

Urban physical food environments drive dietary behaviours in Ghana and Kenya: A photovoice study. Pradeilles Rebecca, Irache Ana, Wanjohi Milka Njeri, Holdsworth Michelle, Laar Amos, Zotor Francis, Tandoh Akua, Klomegah Senam, Graham Fiona, Muthuri Stella, Kimani-Murage Elizabeth W., Coleman Nathaniel, Green Mark Alan, Osei-Kwasi Hibbah Araba, Bohr Marco, Rousham Emily, Asiki Gershim, Akparibo Robert, Mensah Kobby, Aryeetey Richmond Nii Okai, Bricas Nicolas, Griffiths Paula. 2021. Health and Place, 71:102647, 12 p.
[img]

Changes in food access by mestizo communities associated with deforestation and agrobiodiversity loss in Ucayali, Peruvian Amazon. Blundo Canto Genowefa, Cruz-Garcia Gisella S., Talsma Elise F., Francesconi Wendy, Labarta Ricardo, Sanchez-Choy Jose, Perez-Marulanda Lisset, Paz-Garcia Paula, Quintero Marcela. 2020. Food Security, 12 (3) : 637-658.
[img]
Prévisualisation
[img]
Prévisualisation

[img]
Prévisualisation

Investigating foods and beverages sold and advertised in deprived urban neighbourhoods in Ghana and Kenya: A cross-sectional study. Green Mark Alan, Pradeilles Rebecca, Laar Amos, Osei-Kwasi Hibbah Araba, Bricas Nicolas, Coleman Nathaniel, Klomegah Senam, Wanjohi Milka Njeri, Tandoh Akua, Akparibo Robert, Aryeetey Richmond Nii Okai, Griffiths Paula, Kimani-Murage Elizabeth W., Mensah Kobby, Muthuri Stella, Zotor Francis, Holdsworth Michelle. 2020. BMJ Open, 10 (6):e035680, 15 p.
[img]
Prévisualisation

Limited food availability. Malézieux Eric, Corbeels Marc. 2019. In : Food systems at risk. New trends and challenges. Dury Sandrine (ed.), Bendjebbar Pauline (ed), Hainzelin Etienne (ed.), Giordano Thierry (ed.), Bricas Nicolas (ed.). Rome : CIRAD-FAO, 99-102. ISBN 978-2-87614-751-5
[img]
Prévisualisation

Resource over-exploitation and running out. Malézieux Eric, Dabbadie Lionel. 2019. In : Food systems at risk. New trends and challenges. Dury Sandrine (ed.), Bendjebbar Pauline (ed), Hainzelin Etienne (ed.), Giordano Thierry (ed.), Bricas Nicolas (ed.). Rome : CIRAD-FAO, 55-58. ISBN 978-2-87614-751-5
[img]
Prévisualisation

Risks of mass unemployment and worsening of working conditions. Giordano Thierry, Losch Bruno, Sourisseau Jean-Michel, Girard Pierre. 2019. In : Food systems at risk. New trends and challenges. Dury Sandrine (ed.), Bendjebbar Pauline (ed), Hainzelin Etienne (ed.), Giordano Thierry (ed.), Bricas Nicolas (ed.). Rome : CIRAD-FAO, 75-77. ISBN 978-2-87614-751-5
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Mon Dec 16 03:26:40 2024 CET.