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Résultats pour : "catéchol oxydase"

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Methyl jasmonate induces oxidative/nitrosative stress and the accumulation of antioxidant metabolites in Phoenix dactylifera L. Ben Romdhane Walid, Chtourou Yassine, Sebii Haifa, Baklouti Emna, Nasri Ameni, Drira Riadh, Maalej Mohamed, Drira Noureddine, Rival Alain, Fki Lotfi. 2022. Biotechnology Letters, 44 : 1323-1336.
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Toward better understanding of postharvest deterioration: Biochemical changes in stored cassava (Manihot esculenta Crantz) roots. Uarrota Virgilio Gavicho, da Costa Nunes Eudardo, Martins Peruch Luiz Augusto, de Oliveira Neubert Enilto, Coelho Bianca, Moresco Rodolfo, Garcia Domínguez Moralba, Sanchez Teresa, Luna Meléndez Jorge Luis, Dufour Dominique, Ceballos Hernan, Becerra López-Lavalle Luis Agusto, Hershey Clair, Rocha Miguel, Maraschin Marcelo. 2016. Food Science and Nutrition, 4 (3) : 409-422.
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Le brunissement interne de l'ananas (Ananas comosus (L). M) induit par un traitement au froid en post-récolte : physiopathie, mise au point d'outils moléculaires, expression de gènes et activités enzymatiques impliquées dans le catabolisme protéique. Raimbault Astrid-Kim. 2011. Créteil : Université de Paris-Val-de-Marne, 202 p. Thèse de doctorat : Sciences de l'univers et de l'environnement : Université de Paris-Val-de-Marne
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Polyphenol oxidase and peroxideas expression in four pineapple varieties (Ananas comosus L.) after a chilling injury. Raimbault Astrid-Kim, Marie Alphonsine Paul-Alex, Horry Jean-Pierre, Romuald Karell, Soler Alain. 2011. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 59 (1) : 342-348.
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Effect of citric acid and chitosan on maintaining red colouration of litchi fruit pericarp. Ducamp-Collin Marie-Noelle, Ramarson Hasina, Lebrun Marc, Self Guy, Reynes Max. 2008. Postharvest Biology and Technology, 49 (2) : 241-246.
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Biochemical origin of browning during the processing of fresh yam (Dioscorea spp.) into dried product. Akissoé Noël H., Mestres Christian, Hounhouigan Joseph D., Nago Mathurin Coffi. 2005. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 53 (7) : 2552-2557.
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Effect of tuber storage and pre- and post-blanching treatments on the physicochemical and pasting properties of dry yam flour. Akissoé Noël H., Hounhouigan Joseph D., Mestres Christian, Nago Mathurin Coffi. 2004. Food Chemistry, 85 : 141-149.
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How blanching and drying affect the colour and functional characteristics of yam (Dioscorea cayenensis-rotundata) flour. Akissoé Noël H., Hounhouigan Joseph D., Mestres Christian, Nago Mathurin Coffi. 2003. Food Chemistry, 82 : 257-264.
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Points of caution in studying heat inactivation of enzymes, exemplified by the polyphenoloxiase from the Deglet-Noor date (Phoenix dactylifera). Belarbi Abla, Aymard Christian, Hebert Jean-Paul. 2001. In : The Second International Conference on Date palms, Al Ain, Emirats Arabes Unis, 25-27 March 2001. s.l. : s.n., 1 p. International Conference on Date Palms. 2, Al Ain, Émirats arabes unis, 25 Mars 2001/27 Mars 2001.

Stabilisation par séchage et qualité de la datte Deglet-Nour. Belarbi Abla. 2001. Massy : ENSIA, 203 p. Thèse de doctorat : Génie des procédés : Ecole nationale supérieure des industries agricoles et alimentaires

Influence de quelques conditions de prétraitement sur la cinétique de friture des chips de patate douce. Leng M.S., Ndjouenkeu R., Etoa François-Xavier, Raoult-Wack Anne-Lucie. 1997. In : La friture : maîtrise du procédé et de la qualité des produits. Raoult-Wack Anne-Lucie (ed.), Graille Jean (ed.), Trystram Gilles (ed.). CIRAD-SAR, CIRAD-CP. Paris : Ed. Tec et Doc, 131-138. (Récents progrès en génie des procédés, vol. 11,n. 59) ISBN 2-910239-00-4 La friture : maîtrise du procédé et de la qualité des produits, Montpellier, France, 5 Novembre 1997/7 Novembre 1997.

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