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Résultats pour : "coumarine"

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Article de revue

Toward better understanding of postharvest deterioration: Biochemical changes in stored cassava (Manihot esculenta Crantz) roots. Uarrota Virgilio Gavicho, da Costa Nunes Eudardo, Martins Peruch Luiz Augusto, de Oliveira Neubert Enilto, Coelho Bianca, Moresco Rodolfo, Garcia Domínguez Moralba, Sanchez Teresa, Luna Meléndez Jorge Luis, Dufour Dominique, Ceballos Hernan, Becerra López-Lavalle Luis Agusto, Hershey Clair, Rocha Miguel, Maraschin Marcelo. 2016. Food Science and Nutrition, 4 (3) : 409-422.
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The distribution of coumarins and furanocoumarins in Citrus species closely matches Citrus phylogeny and reflects the organization of biosynthetic pathways. Dugrand-Judek Audray, Olry Alexandre, Hehn Alain, Costantino Gilles, Ollitrault Patrick, Froelicher Yann, Bourgaud Frédéric. 2015. PloS One, 10 (11):e0142757, 25 p.
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Antioxidant properties and efficacies of synthesized alkyl caffeates, ferulates, and coumarates. Moltke Sorensen Ann-Dirit, Durand Erwann, Laguerre Mickaël, Bayrasy Christelle, Lecomte Jérôme, Villeneuve Pierre, Jacobsen Charlotte. 2014. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 62 (52) : 1253-12562.
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Changes in extended shelf life of cassava roots during storage in ambient conditions. Sanchez Teresa, Dufour Dominique, Moreno Jhon L., Pizarro Monica, Aragon Isabelle, Dominguez Morgane, Ceballos Hernan. 2013. Postharvest Biology and Technology, 86 : 520-528.
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Coumarin and furanocoumarin quantitation in citrus peel via ultraperformance liquid chromatography coupled with mass spectrometry (UPLC-MS). Dugrand Audray, Olry Alexandre, Duval Thibault, Hehn Alain, Froelicher Yann, Bourgaud Frédéric. 2013. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 61 (45) : 10677-10684.
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Evaluation de la résistance à Microcyclus ulei de 36 clones d'Hevea et relation avec leur capacité à accumuler la scopolétine et les lignines. Garcia Dominique, Troispoux Valérie, Grange N., Rivano Franck, D'Auzac Jean. 1999. European Journal of Forest Pathology, 29 (5) : 323-338.

Accumulation of scopoletin in Hevea brasiliensis infected by Microcyclus ulei (P. Henn.) V.ARX and evaluation of its fungitoxicity for three leaf pathogens of rubber tree. Garcia Dominique, Sanier Christine, Macheix Jean-Jacques, D'Auzac Jean. 1995. Physiological and Molecular Plant Pathology, 47 (4) : 213-223.
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Chemical and structural barriers to Microcyclus ulei the agent of south American leaf blight in Hevea spp. Garcia Dominique, Cazaux E., Rivano Franck, D'Auzac Jean. 1995. European Journal of Forest Pathology, 25 : 282-292.

L'ISO adopte l'indice CD. Huet Raymond. 1976. Fruits, 31 (1) : 67-68.
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Quelques produits des fruits. Dupaigne P.. 1971. Fruits, 26 (10) : 697-713.
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Thèse

Contribution à l'étude de la résistance totale et partielle dans l'interaction hôte-parasite Hevea sp.Microcyclus ulei. Aspects histologiques et biochimiques des réactions impliquées dans ces résistances. Garcia Dominique. 1995. Montpellier : USTL, 223 p. Thèse de doctorat : Production Végétale. Physiologie : Université des sciences et techniques du Languedoc

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