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Résultats pour : "purée de fruit"

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Article de revue

Unleashing the potential of flash vacuum expansion: an innovative approach for andean blackberry (Rubus glaucus Benth) processing. Ortega Villalba Karen Johana, Velez-Pasos Carlos, Rodriguez Fonseca Pablo Emilio, Vaillant Fabrice. 2023. Ingeniería y Competitividad, 25 (4):e-20213132, 17 p.
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Flash vacuum expansion: An alternative with potential for Ataulfo and Manila mango processing. Marin-Castro Ubaldo Richard, Salgado-Cervantes Marco, Pallet Dominique, Vargas-Ortiz Manuel, Servent Adrien. 2022. Journal of Food Science and Technology, 59 (8) : 3063-3072.
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Impact of ripening on the physical properties of mango purees and application of simultaneous rheometry and in situ FTIR spectroscopy for rapid identification of biochemical and rheological changes. Labaky Paola, Dahdouh Layal, Ricci Julien, Wisniewski Christelle, Pallet Dominique, Louka Nicolas, Grosmaire Lidwine. 2021. Journal of Food Engineering, 300:110507, 9 p.
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Sensory and nutritional qualities of 'Manila' mango ready-to-eat puree enhanced using mild flash vacuum expansion processing. Marin-Castro Ubaldo Richard, Garcia-Alvarado M.A., Vargas-Ortiz Manuel, Pallet Dominique, Salgado-Cervantes Marco, Servent Adrien. 2021. Fruits, 76 (5) : 248-257.
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Innovative non-destructive sorting technique for juicy stone fruits: textural properties of fresh mangos and purees. Labaky Paola, Grosmaire Lidwine, Ricci Julien, Wisniewski Christelle, Louka Nicolas, Dahdouh Layal. 2020. Food and Bioproducts Processing, 123 : 188-198.
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Effect of thermal stage in the processing avocado by flash vacuum expansion: Effect on the antioxidant capacity and the qualitaty of the mash. Vargas-Ortiz Manuel, Servent Adrien, Rodriguez-Jimenes Guadelupe, Pallet Dominique, Salgado-Cervantes Marco. 2017. Journal of Food Processing and Preservation, 41 (5):e13118, 8 p.
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En direct des marchés. Avril 2016. Banane, agrumes, avocat, exotiques, fruits et légumes tempérés, fret maritime et vie de la filière. Imbert Eric, Loeillet Denis, Dawson Carolina, Gerbaud Pierre, Paqui Thierry, Celeyrette Cécilia, Bright Richard. 2016. Fruitrop (Ed. Française) (241) : 2-15.
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Preparation of passion fruit puree by flash vacuum-expansion. Brat Pierre, Olle Didier, Reynes Max, Cogat Pierre Olivier, Brillouet Jean-Marc. 2001. Journal of Food Science, 66 (4) : 542-547.
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Enzymatic degradation of cell wall polysaccharides from mango (Mangifera indica L.) puree. Olle Didier, Baron Alain, Lozano Yves, Brillouet Jean-Marc. 2000. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 48 (7) : 2713-2716.
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Free volatile components of passion fruit puree obtained by flash vacuum-expansion. Brat Pierre, Brillouet Jean-Marc, Reynes Max, Cogat Pierre Olivier, Olle Didier. 2000. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 48. n12 : 6210-6214.
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Microfiltration and reverse osmosis affect recovery of mango puree flavor compounds. Olle Didier, Baron Alain, Lozano Yves, Sznaper C., Baumes R., Bayonove C., Brillouet Jean-Marc. 1997. Journal of Food Science, 62 (6) : 1116-1119.
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Transformation des écarts de triage de kiwifruits par microfiltration sur membrane minérale. Lozano Yves, Heich O., Bennasar M., Tarodo De La Fuente B.. 1986. Industries Alimentaires et Agricoles, 103 (11) : 1139-1148.

Réunion bananes FAO Rome, 16-24 mai 1974. Cadillat R.M.. 1974. Fruits, 29 (7-8) : 541-554. Réunion Banane, Rome, Italie, 16 Mai 1974/24 Mai 1974.
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Consommation et commerce des fruits frais et transformés aux Antilles. Estanove Pierre, Bertin Yves, Brousteau G.. 1972. Fruits, 27 (5) : 395-402.
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Thèse

Conception intégrée, multi-échelle et multi-objectif d'une unité mobile de transformation de fruits et légumes. Savouré Timoty. 2021. Montpellier : Montpellier SupAgro, 228 p. Thèse de doctorat : Génie des procédés : Montpellier SupAgro
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Étude de nouveaux marqueurs de qualité de la mangue fraîche et d'un procédé innovant de texturation (IVDV) pour l'optimisation de la qualité des purées et des mangues séchées. Labaky Paola. 2021. Montpellier : Université de Montpellier, 217 p. Thèse de doctorat : Biochimie et physico-chimie alimentaire : Université de Montpellier
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Application du procédé de flash-détente sous vide aux fruits tropicaux et méditerranéens pour la préparation de purées et huiles essentielles. Brat Pierre. 2001. Saint-Denis : Université de la Réunion, 168 p. Thèse de doctorat : Sciences alimentaires : Université de la Réunion
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