Nombre de documents : 9.
Effect of Moringa oleifera leaf powder on drying kinetics, physico-chemical properties, ferric reducing antioxidant power, α-tocopherol, β-carotene and lipid oxidation of dry pork sausages during processing and storage.
Mukumbo Felicitas, Descalzo Adriana Maria, Collignan Antoine, Hoffman Louwrens Christian, Servent Adrien, Muchenje Voster, Arnaud Elodie.
2020.
Journal of Food Processing and Preservation,
44 (1):e14300, 12 p.
Fermented poultry sausages.
Arnaud Elodie, Santchurn Sunita Jeewantee, Collignan Antoine.
2015.
In : Handbook of fermented meat and poultry. Toldrá Fidel (ed.)
. Chichester : Wiley-Blackwell, 331-338.
ISBN 978-1-118-52269-1
Salmonelles et saucisses à la Réunion.
Trimoulinard A., Tessier Claire, Atiana Laura, Cardinale Eric.
2014.
Revue d'Elevage et de Médecine Vétérinaire des Pays Tropicaux,
67 (3) : 115-116. Journées scientifiques QualiREG. 3, Saint-Pierre, Réunion, 19 Novembre 2013/21 Novembre 2013.
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