Agritrop
Accueil

Parcourir par Auteur Cirad

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Type de document | Année de publication | Aucun

Nombre de documents : 17.

Emergence and orchestration of service ecosystems to support agricultural innovations: drivers and models in Sub Saharan Africa. Orbell Claire, Toillier Aurélie, Mignon Sophie. 2024. . AIMS. s.l. : s.n., 40 p. Conférence de l'AIMS. 33, Montréal, Canada, 3 Juin 2024/6 Juin 2024.
[img]

The role of the hub organisation in the emergence of Innovation Support Services Ecosystems: A social capital approach. Orbell Claire, Toillier Aurélie, Mignon Sophie. 2024. In : Systemic Change for Sustainable futures: Theme 3 Capacity development to support systemic change: approaches, methods and tools. Alex Koutsouris (ed.), Andrea Knierim (ed.), Pierre Labarthe (ed.), Fleur Marchand (ed.). IFSA. Trapany : IFSA, 8 p. IFSA Conference 2024. 15, Trapani, Italie, 30 Juin 2024/4 Juillet 2024.
[img]

Assessing capabilities of the hub organisations of Innovation Support Services Ecosystems: an evaluation grid for researchers and practitioners. Orbell Claire, Toillier Aurélie, Mignon Sophie. 2023. In : Book of abstracts of the 26th European Seminar on Extension & Education : Sustainability transitions of agriculture and the transformation of education and advisory services: convergence or divergence? Toulouse, 10-13 July 2023. INRAE. Toulouse : INRAE, 97-102. European Seminar on Extension and Education (ESEE 2023). 26, Toulouse, France, 10 Juillet 2023/13 Juillet 2023.
[img]
Prévisualisation

Assessing food systems sustainability issues: a methodology combining complementary data and scales. David-Benz Hélène, Sirdey Ninon, Orbell Claire, Deshons Alice, Herlant Patrick, Ngaribacu Béatrice. 2023. . SFER, CIRAD, INRAE. Palaiseau : SFER, 14 p. Journées de recherches en sciences sociales (JRSS 2023). 17, Palaiseau, France, 14 Décembre 2023/15 Décembre 2023.
[img]

Food Systems Profile - Malawi. Catalysing the sustainable and inclusive transformation of food systems. Mkwambisi David, Nkhono-Mvula Tamani, Kankwamba Henry, Gurkan Ceren, Hobeika Alexandre, Abera Delelegne, Herlant Patrick, Orbell Claire, Khosla Pooja, Quiroz Gonzalez Camila, Mehta Meeta Punjabi. 2023. Rome : FAO-European Union - Cirad, 64 p. ISBN 978-92-5-137613-3
[img]
Prévisualisation

Quelles organisations sont capables de créer un environnement favorable à l'entrepreneuriat innovant et inclusif ? Etudes de cas en Afrique sub-sahrienne et à Madagascar. Orbell Claire, Toillier Aurélie, Mignon Sophie, Faure Guy, Sempore Aristide Wendyam. 2023. . Dakar : Université Cheikh Anta Diop-Université Usherbrooke du Canada, Résumé Colloque international sur l’écosystème entrepreneurial : Renforcer l’entrepreneuriat inclusif. 3, Dakar, Sénégal, 27 Avril 2023/29 Avril 2023.
[img]

Service ecosystems in support to agricultural innovation in Africa: who are they and how do they emerge? Orbell Claire, Toillier Aurélie, Mignon Sophie, Faure Guy. 2023. In : Les mutations du management stratégique face aux défis écologiques, numériques et géopolitiques. AIMS. Strasbourg : AIMS, 38 p. Conférence de l'AIMS. 32, Strasbourg, France, 6 Juin 2023/9 Juin 2023.
[img]
Prévisualisation

Cadre conceptuel et méthode pour des diagnostics nationaux et territoriaux - Activer la transformation durable et inclusive de nos systèmes alimentaires. David-Benz Hélène, Sirdey Ninon, Deshons Alice, Orbell Claire, Herlant Patrick. 2022. Rome : FAO-CIRAD, 70 p. ISBN 978-92-5-135754-5 ; 978-2-87614-773-7
[img]
Prévisualisation

Catalisando a transformação sustentável e inclusiva dos sistemas alimentares. Estrutura conceitual e método para a avaliação nacional e territorial dos sistemas alimentares. David-Benz Hélène, Sirdey Ninon, Deshons Alice, Orbell Claire, Herlant Patrick. 2022. Rome : FAO-CIRAD, 70 p. ISBN 978-92-5-136788-9 ; 978-2-87614-783-6
[img]
Prévisualisation

Catalysing the sustainable and inclusive transformation of food systems - Conceptual framework and method for national and territorial assessments. David-Benz Hélène, Sirdey Ninon, Deshons Alice, Orbell Claire, Herlant Patrick. 2022. Rome : FAO-CIRAD, 70 p. ISBN 978-92-5-136885-5 ; 978-2-87614-780-5
[img]
Prévisualisation

Marco conceptual y metodológico para evaluaciones nacionales y territoriales - Catalizar la transformación sostenible e inclusiva de nuestros sistemas alimentarios. David-Benz Hélène, Sirdey Ninon, Deshons Alice, Orbell Claire, Herlant Patrick. 2022. Rome : FAO-CIRAD, 70 p. ISBN ISBN 978-92-5-136990-6 ; 978-2-87614-789-8
[img]
Prévisualisation

Profil des systèmes alimentaires – Haïti. Activer la transformation durable et inclusive de nos systèmes alimentaires. David Patrick, Jounneau Lucie, Marzin Jacques, Orbell Claire, David-Benz Hélène, Massa Bernucci Nicolò, Deshons Alice, Herlant Patrick, Galiazzo Francesca, Benedique Paul, Ira Jean-Philippe, Muraille Berenice, Jeudy Sagine, Laguna Pablo. 2022. Rome : FAO-European Union - Cirad, 42 p. ISBN 978-92-5-136959-3
[img]
Prévisualisation

Evaluation des systèmes alimentaires vers la réalisation des objectifs de développement durable. Note Méthodologique. Sirdey Ninon, David-Benz Hélène, Deshons Alice, Orbell Claire, Lourme-Ruiz Alissia, Herlant Patrick, Punjabi Meeta (collab.), Avella Nicoletta (collab.), Magada Dominique (collab.). 2021. Rome : FAO, 8 p.
[img]
Prévisualisation

Evaluation des systèmes alimentaires- vers la réalisation des objectifs de développement durable: Note méthodologique. Sirdey Ninon, David-Benz Hélène, Deshons Alice, Orbell Claire, Lourme-Ruiz Alissia, Herlant Patrick, Punjabi Meeta (collab.), Tefft James (collab.), Avella Nicoletta (collab.), Magada Dominique (collab.). 2021. Rome : FAO-CIRAD, 8 p.
[img]
Prévisualisation

FAO, European Union and CIRAD. 2021. Food Systems Assessment – working towards the SDGs: Interim synthesis brief. David-Benz Hélène, Orbell Claire, Sirdey Ninon, Tefft James, Magada Dominique, Punjabi Meeta (collab.), Herlant Patrick (collab.). 2021. Rome : FAO, 11 p.
[img]
Prévisualisation

Profil des systèmes alimentaires - Burkina Faso. Activer la transformation durable et inclusive de nos systèmes alimentaires. Banaon N., Neya T., Ramde T., Traoré Souleymane, Bourdier Tomoé, David-Benz Hélène, Orbell Claire, Sirdey Ninon, Herlant Patrick, Onibon A, Tefft James. 2021. Rome : FAO-UE-CIRAD, 18 p.
[img]
Prévisualisation

Profil des systèmes alimentaires – Madagascar. Activer la transformation durable et inclusive de nos systèmes alimentaires. Rabefarihy Andriantsoa Tahiry (collab.), Raharinjanahary Holy (collab.), Tsimisanda Henri-Michel (collab.), Randriarilala T. (collab.), Rakotomavo T. (collab.), Urena-Lara F. (collab.), David-Benz Hélène (collab.), Orbell Claire (collab.), Sirdey Ninon (collab.), Herlant Patrick (collab.), Tefft James (collab.). 2021. Rome : FAO, 32 p. ISBN 978-92-5-134979-3
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Sat Nov 23 02:47:36 2024 CET.