Nombre de documents : 17.
Ouvrage
Food Systems Profile - Malawi. Catalysing the sustainable and inclusive transformation of food systems.
Mkwambisi David, Nkhono-Mvula Tamani, Kankwamba Henry, Gurkan Ceren, Hobeika Alexandre, Abera Delelegne, Herlant Patrick, Orbell Claire, Khosla Pooja, Quiroz Gonzalez Camila, Mehta Meeta Punjabi.
2023.
Rome : FAO-European Union - Cirad, 64 p. ISBN 978-92-5-137613-3
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Profil des systèmes alimentaires – Haïti. Activer la transformation durable et inclusive de nos systèmes alimentaires.
David Patrick, Jounneau Lucie, Marzin Jacques, Orbell Claire, David-Benz Hélène, Massa Bernucci Nicolò, Deshons Alice, Herlant Patrick, Galiazzo Francesca, Benedique Paul, Ira Jean-Philippe, Muraille Berenice, Jeudy Sagine, Laguna Pablo.
2022.
Rome : FAO-European Union - Cirad, 42 p. ISBN 978-92-5-136959-3
Prévisualisation |
Communication avec actes
The role of the hub organisation in the emergence of Innovation Support Services Ecosystems: A social capital approach.
Orbell Claire, Toillier Aurélie, Mignon Sophie.
2024.
In : Systemic Change for Sustainable futures: Theme 3 Capacity development to support systemic change: approaches, methods and tools. Alex Koutsouris (ed.), Andrea Knierim (ed.), Pierre Labarthe (ed.), Fleur Marchand (ed.). IFSA
. Trapany : IFSA, 8 p.
IFSA Conference 2024. 15, Trapani, Italie, 30 Juin 2024/4 Juillet 2024.
Communication sans actes
Prévisualisation |
Assessing food systems sustainability issues: a methodology combining complementary data and scales.
David-Benz Hélène, Sirdey Ninon, Orbell Claire, Deshons Alice, Herlant Patrick, Ngaribacu Béatrice.
2023.
. SFER, CIRAD, INRAE
. Palaiseau : SFER, 14 p.
Journées de recherches en sciences sociales (JRSS 2023). 17, Palaiseau, France, 14 Décembre 2023/15 Décembre 2023.
Prévisualisation |
Rapport d'expertise
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Profil des systèmes alimentaires - Burkina Faso. Activer la transformation durable et inclusive de nos systèmes alimentaires.
Banaon N., Neya T., Ramde T., Traoré Souleymane, Bourdier Tomoé, David-Benz Hélène, Orbell Claire, Sirdey Ninon, Herlant Patrick, Onibon A, Tefft James.
2021.
Rome : FAO-UE-CIRAD, 18 p.
Prévisualisation |
Profil des systèmes alimentaires – Madagascar. Activer la transformation durable et inclusive de nos systèmes alimentaires.
Rabefarihy
Andriantsoa Tahiry (collab.), Raharinjanahary
Holy (collab.), Tsimisanda
Henri-Michel (collab.), Randriarilala
T. (collab.), Rakotomavo
T. (collab.), Urena-Lara
F. (collab.), David-Benz
Hélène (collab.), Orbell
Claire (collab.), Sirdey
Ninon (collab.), Herlant
Patrick (collab.), Tefft
James (collab.).
2021.
Rome : FAO, 32 p. ISBN 978-92-5-134979-3
Prévisualisation |
Document technique et de recherche
Evaluation des systèmes alimentaires- vers la réalisation des objectifs de développement durable: Note méthodologique.
Sirdey Ninon, David-Benz Hélène, Deshons Alice, Orbell Claire, Lourme-Ruiz Alissia, Herlant Patrick,
Punjabi
Meeta (collab.), Tefft
James (collab.), Avella
Nicoletta (collab.), Magada
Dominique (collab.).
2021.
Rome : FAO-CIRAD, 8 p.
Prévisualisation |
Liste générée le Sat Nov 23 02:47:36 2024 CET.