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Résultats pour Auteur : "Ahmadou, Abderahim"

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Improvement of extraction methods of Malian Cashew nut shell liquid. Ahmadou Abderahim, Tardan Eric, Valette Jérémy, Napoli Alfredo, Durand Noël, Montet Didier. 2022. SDRP Journal of Earth Sciences and Environmental Studies, 6 (1) : 121-130.
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Binders used in feed for their protection against mycotoxins. Ahmadou Abderahim, Brun Nicolas, Napoli Alfredo, Durand Noël, Montet Didier. 2021. In : Mycotoxins in food and beverages: innovations and advances, Part II. Montet Didier (ed.), Brabet catherine (ed.), Schorr-Galindo Sabine (ed.), Ray Ramesh C. (ed.). Boca Raton : CRC Press, 175-186. (Food Biology Series) ISBN 978-1-032-00837-0
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Effect of pyrolysis temperature on ochratoxin A adsorption mechanisms and kinetics by cashew nut shell biochars. Ahmadou Abderahim, Brun Nicolas, Napoli Alfredo, Durand Noel, Montet Didier. 2019. SRDP Journal of Food Science and Technology, 4 (7) : 877-888.
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High physical properties of cashew nut shell biochars in the adsorbtion of mycotoxins. Ahmadou Abderahim, Napoli Alfredo, Durand Noel, Montet Didier. 2019. International Journal of Food Research (Southport), 6 (1) : 18-28.
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Réduction de la mycotoxicité dans l'agriculture malienne à partir de l'utilisation de biochar obtenu des sous-produits de la filière cajou. Ahmadou Abderahim. 2019. Montpellier : Université de Montpellier, 171 p. Thèse de doctorat : Sciences des aliments et nutrition : Université de Montpellier
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Liste générée le Thu Mar 28 01:57:14 2024 CET.