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Résultats pour Auteur : "Chourot, J.M."

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Aller à 2000 | 1999 | 1998 | 1997

Nombre de documents : 4.

2000

Modeling and control of thawing phenomena in solute-impregnated frozen foods. Lucas Thiphaine, Flick D., Chourot J.M., Raoult-Wack Anne-Lucie. 2000. Journal of Food Engineering, 45 : 209-218.
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1999

Effect of pre-crusting on solute uptake during immersion freezing. Lucas Thiphaine, Chourot J.M., Flick D., Raoult-Wack Anne-Lucie, Ben Aim R.. 1999. . Paris : IIF-IIR, 7 p. International Congress of Refrigeration. 20, Sydney, Australie, 1999.

1998

Demarch for the modelling of coupled heat and mass transfer during immersion chilling and freezing. Lucas Thiphaine, Chourot J.M., Bohuon Philippe, Raoult-Wack Anne-Lucie, Flick D.. 1998. In : The preservation of frozen food quality and safety throughout the distribution chain = [Conservation de la qualite et de la sécurité des aliments congelés tout au long de la chaîne de distribution]. CEE. Bruxelles : CEE, 37-42. The Preservation of Frozen Food Quality and Safety Throughout the Distribution Chain. 4, Athènes, Grèce, 26 Mars 1998/28 Mars 1998.

1997

Process and product innovation in the cold chain : methods of marketing R and D projects. Cremille I., Gaillard J., Raoult-Wack Anne-Lucie, Lucas Thiphaine, Chourot J.M., Commère B.. 1997. In : The preservation of frozen food quality and safety throughout the distribution chain = [La préservation de la qualité et la sécurité dans la chaîne de distribution des produits alimentaires congelés]. CEE. s.l. : s.n., 59-64. The Preservation of Frozen Quality and Safety Throughout the Distribution Chain. 3, Leeds, Royaume-Uni, 26 Septembre 1997/27 Septembre 1997.

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