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Résultats pour Auteur : "Guyot, Jean-Pierre"

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Article de revue

Fate of phytochemicals during malting and fermentation of type III tannin sorghum and impact on product biofunctionality. Polycarpe Kayodé A.P., Mertz Christian, Guyot Jean-Pierre, Brat Pierre, Mouquet-Rivier Claire. 2013. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 61 (8) : 1935-1942.
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Occurrence of pathogenic bacteria in traditional millet-based fermented gruels for young children in West Africa: Ben-Saalga and Ben-Kida in Ouagadougou (Burkina-Faso). Akaki Koffi David, Loiseau Gérard, Vernière-Icar Christèle, Guyot Jean-Pierre. 2011. Advance Journal of Food Science and Technology, 3 (6) : 446-454.
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Effect of high pressure homogenisation on the capacity of Lactobacillus plantarum A6 to ferment rice/soybean slurries to prepare high energy density complementary food. Thi Thanh Thuy Nguyen, Guyot Jean-Pierre, Icard-Vernière Christèle, Rochette Isabelle, Loiseau Gérard. 2007. Food Chemistry, 102 : 1288-1295.
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Study of starch fermentation at low pH by Lactobacillus fermentum ogi E1 reveals uncoupling between growth and [alpha]-amylase production at pH 4.0. Calderon Santoyo M., Loiseau Gérard, Rodriguez Sanoja R., Guyot Jean-Pierre. 2003. International Journal of Food Microbiology, 80 : 77-87.
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Communication sans actes

Cassava fermentation: a microbiological approach. Guyot Jean-Pierre, George M., Morlon-Guyot J., Mestres Christian, Keleke S.. 2000. In : Tropical root and tuber crops, Thiruvananthapuram, Inde, 19-22 January 2000. s.l. : s.n., 14-5 p. International Symposium on Tropical Root and Tuber Crops, Thiruvananthapuram, Inde, 19 Janvier 2000/22 Janvier 2000.

Brevet

Produits liquides fermentés riches en céréales, procédé d'élaboration et utilisation comme boissons. Guyot Jean-Pierre, Krespine Virginie, Loiseau Gérard, Montet Didier, Despre Denis. 2002. Paris : INPI, 28 p. N° de dépôt : 0013863, N° de brevet : FR2815830 A1
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