Nombre de documents : 12.
Article de revue
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Effect of Moringa oleifera leaf powder on drying kinetics, physico-chemical properties, ferric reducing antioxidant power, α-tocopherol, β-carotene and lipid oxidation of dry pork sausages during processing and storage.
Mukumbo Felicitas, Descalzo Adriana Maria, Collignan Antoine, Hoffman Louwrens Christian, Servent Adrien, Muchenje Voster, Arnaud Elodie.
2020.
Journal of Food Processing and Preservation,
44 (1):e14300, 12 p.
Impact of tumbling operating parameters on salt, water and acetic acid transfers during biltong-type meat processing.
Mirade P.S., Portanguen Stéphane, Sicard J., De Souza J., Musavu Ndob A., Hoffman Louwrens Christian, Goli Thierry, Collignan Antoine.
2020.
Journal of Food Engineering,
265:109686, 9 p.
Prévisualisation |
Communication sans actes
Caractérisation physicochimique et microbiologique du Biltong sud-africain. Perspectives d'innovation dans le domaine des produits carnés salés-séchés dans la zone océan indien.
Petit Thomas, Santchurn Sunita Jeewantee, Caro Yanis, Remize Fabienne, Porphyre Vincent, Hoffman Louwrens Christian, Collignan Antoine, Arnaud Elodie.
2014.
In : 4ème Journées Scientifiques de l'Agroalimentaire en Océan Indien : La qualité au service du développement des filières agroalimentaires de l'océan Indien, Antananarivo, Madagascar, 24-28 novembre 2014. Réseau QualiREG
. s.l. : s.n., Résumé, 24.
Journées scientifiques QualiREG. 4, Antananarivo, Madagascar, 24 Novembre 2014/28 Novembre 2014.
Liste générée le Thu Dec 26 03:13:57 2024 CET.