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Résultats pour Auteur : "Lopez, P.A."

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Nombre de documents : 5.

2002

Cacao domestication : I: the origin of the cacao cultivated by the Mayas. Motamayor Juan Carlos, Risterucci Ange-Marie, Lopez P.A., Ortiz Carlos F., Moreno Argelio, Lanaud Claire. 2002. Heredity, 89 (5) : 380-386.
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2000

Cacao domestication. I. Genetic evidence of a South American origin of cacao cultivated by the Mayas. Motamayor Juan Carlos, Risterucci Ange-Marie, Lopez P.A., Lanaud Claire. 2000. In : 13 Conférence internationale sur la recherche cacaoyère : résumés = 13 International cocoa research conference: summaries ; 13 Conferencia internacional de pesquisas em cacau : resumos ; 13 Conferencia internacional de investigacion en cacao : resumenes. Lagos : Cocoa Producers' Alliance, 1 p. Conférence Internationale sur la Recherche Cacaoyère. 13, Kota Kinabalu, Malaisie, 9 Octobre 2000/14 Octobre 2000.

The impact of molecular analyses on interpretations concerning the origin and domestication of Theobroma cacao L. Motamayor Juan Carlos, Risterucci Ange-Marie, Lopez P.A., Lanaud Claire. 2000. In : International conference on science and technology for managing plant genetic diversity in the 21st century. IPGRI, PORIM. Rome : IPGRI, Résumé International Conference on Science and Technology for Managing Plant Genetic Diversity in the 21st Century, Kuala Lumpur, Malaisie, 12 Juin 2000/16 Juin 2000.

1999

Genetic diversity of cacao (Theobroma cacao L.) cultivated by the Mayas. Motamayor Juan Carlos, Risterucci Ange-Marie, Lopez P.A., Ortiz C., Moreno Argelio, Pinto M., Pieretti Isabelle, Lanaud Claire. 1999. In : The international conference on the status of plant and animal genome research : Workshop abstracts. Shearago International. New York : Scherago International, 185. Plant and Animal Genomes Conference. 7, San Diego, États-Unis, 17 Janvier 1999/21 Janvier 1999.

1998

Sampling the genetic diversity of Criollo cacao in Central and South America. Motamayor Juan Carlos, Lopez P.A., Ortiz C., Moreno Argelio, Zamora J., Pinto M., Lanaud Claire. 1998. Ingenic Newsletter (4) : 14-15.

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