Agritrop
Accueil

Résultats pour Auteur : "Sess Tchotch, Didier Axel"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Type de document | Année de publication | Aucun

Nombre de documents : 6.

Article de revue

Screening of anti-fungal Bacillus strains and influence of their application on cocoa beans fermentation and final bean quality. Kadjo Adobi Christian, Beugre Guézéré Corinne, Sess Tchotch Didier Axel, Kedjebo Kra Brou Didier, Mounjouenpou Pauline, Durand Noël, Fontana Angélique, Tagro Guehi Simplice. 2023. Journal of Advances in Microbiology, 23 (1) : 8-17.
[img]
Prévisualisation

Influence of post-harvest technology treatments on polycyclic aromatic hydrocarbons formation in cocoa beans and derived products. Sess Tchotch Didier Axel, Kouame N'Guessan, Guehi Tagro Simplice, Koné Koumba Maî, Durand Noël, Fontana-Tachon Angélique, Grabulos Joël, Boulanger Renaud, Montet Didier. 2022. Asian Journal of Food Research and Nutrition, 1 (2):AJFRN.91507 : 41-55.
[img]
Prévisualisation

Analytical method validation and rapid determination of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in cocoa butter using HPLC-FLD. Sess Tchotch Didier Axel, Kedjebo Kra Brou Didier, Faulet Betty Meuwiah, Fontana-Tachon Angélique, Alter Pascaline, Durand Noel, Grabulos Joël, Montet Didier, Guehi Tagro Simplice. 2018. Food Analytical Methods, 11 (11) : 3138-3146.
[img] [img]

Communication par affiche

Effect of post-harvest treatments on the occurrence of Polycyclic Aromatic Hydrocarbon (PAHs) in raw cocoa beans sourced from Côte d'Ivoire. Sess Tchotch Didier Axel, Guehi Tagro Simplice, Koné Maï K., Fontana-Tachon Angélique, Durand Noël, Grabulos Joël, Boulanger Renaud, Montet Didier. 2017. In : 4th International Congress on Cocoa Coffee and Tea. Turin : s.n., 1 poster International Congress on Cocoa Coffee and Tea. 4, Turin, Italie, 25 Juin 2017/28 Juin 2017.
[img]
Prévisualisation

Optimization and validation of an analysis method for the determination of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in raw cocoa beans. Sess Tchotch Didier Axel, Guehi Tagro Simplice, Kedjebo Kra Brou Didier, Fontana-Tachon Angélique, Alter Pascaline, Durand Noël, Grabulos Joël, Boulanger Renaud, Montet Didier. 2017. In : 4th International Congress on Cocoa Coffee and Tea. Turin : s.n., 1 poster International Congress on Cocoa Coffee and Tea. 4, Turin, Italie, 25 Juin 2017/28 Juin 2017.
[img]

Thèse

Contamination des fèves de cacao et produits dérivés par les hydrocarbures aromatiques polycycliques (HAPs) majeurs. Essais de biodegradation in vitro. Sess Tchotch Didier Axel. 2019. Abidjan : UNA [Université Nangui Abrogoua], 156 p. Thèse de doctorat : Biochimie et technologie des aliments : Université Nangui Abrogoua
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Thu Mar 28 03:04:47 2024 CET.