Agritrop
Home

Sour cassava starch production improvement in Colombia

Brabet Catherine, Chuzel Gérard, Dufour Dominique, Raimbault M., Guiraud J.. 1994. Sour cassava starch production improvement in Colombia. In : International meeting on cassava flour and starch. CIRAD, CRDI, NRI, ORSTOM, UNIVALLE, UNESP, Universidad de Buenos Aires, France-MAE. Montpellier : CIRAD, p. 61. Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 January 1994/15 January 1994.

Paper without proceedings
Full text not available from this repository.

Autre titre : Amélioration de la production d'amidon aigre de manioc en Colombie

Mots-clés Agrovoc : Manioc, Amidon, Séchage naturel, Fermentation, Panification

Mots-clés géographiques Agrovoc : Colombie

Mots-clés complémentaires : Amidon aigre

Classification Agris : Q02 - Food processing and preservation

Auteurs et affiliations

  • Brabet Catherine
  • Chuzel Gérard
  • Dufour Dominique
  • Raimbault M.
  • Guiraud J.

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/463874/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2019-10-02 ]