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Cassava flour processing and marketing in Indonesia

Damardjati D.S., Widowati S., Bottema T., Henry Guy. 1996. Cassava flour processing and marketing in Indonesia. In : Cassava flour and starch : progress in research and development. Dufour Dominique (ed.), O'Brien Gerard M. (ed.), Best Rupert (ed.). CIRAD-SAR. Cali : CIAT, 89-104. (CIAT Publication, 271) ISBN 958-9439-88-8 International Meeting on Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 Janvier 1994/15 Janvier 1994.

Communication avec actes
Texte intégral non disponible.

Autre titre : Fabrication et vente de farine de manioc en Indonésie

Résumé : Developing the cassava flour agroindustry represents for Indonesia a alternative for diversifying cassava products. It can potentially increase farmer incomes, extend marketing, support food diversification, reduce wheat imports, and contribute to the development of various chemical and food infustries. Cassava flour processing requires the develoment of techniques and equipment for peeling, washing, soaking, drying, chipping, pressing and milling

Mots-clés Agrovoc : manioc, tapioca, production, consommation, offre et demande, commerce international, technologie, matériel, secteur agroindustriel, comportement du consommateur

Mots-clés géographiques Agrovoc : Indonésie

Mots-clés complémentaires : Farine de manioc

Classification Agris : E70 - Commerce, commercialisation et distribution
E21 - Agro-industrie
Q02 - Traitement et conservation des produits alimentaires

Auteurs et affiliations

  • Damardjati D.S.
  • Widowati S.
  • Bottema T.
  • Henry Guy

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/465104/)

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