Chaine Aline, Arnaud Elodie, Sarter Samira, Kondjoyan Alain, Collignan Antoine.
2011. Effect of steam, lactic acid and combined treatments for inactivating Campylobacter jejuni inoculated on chicken skin.
In : EggMeat 2011: XIV European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products and XX European Symposium on the Quality of Poultry Meat, Leipzig, Germany, September 4-8, 2011
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Version publiée
- Anglais
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Mots-clés Agrovoc : peau, poulet, traitement thermique, acide lactique, Campylobacter jejuni
Classification Agris : Q03 - Contamination et toxicologie alimentaires
Q02 - Traitement et conservation des produits alimentaires
Auteurs et affiliations
- Chaine Aline, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (REU)
- Arnaud Elodie, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (REU) ORCID: 0000-0002-0896-7916
- Sarter Samira, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (MDG) ORCID: 0000-0001-5115-0824
- Kondjoyan Alain, INRA (FRA)
- Collignan Antoine, Montpellier SupAgro (FRA)
Autres liens de la publication
Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/562098/)
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