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Sustainable production of roots and tuber crops for food Security under climate change

Taylor M., Lebot Vincent, McGregor Andrew, Redden Robert J.. 2019. Sustainable production of roots and tuber crops for food Security under climate change. In : Food security and climate change. Yadav Shyam Singh (ed.), Redden Robert J. (ed.), Hatfied Jerry L. (ed.), Ebert Andreas W. (ed.), Hunter Danny (ed.). Chichester : Wiley, 359-376.

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Mots-clés Agrovoc : plante alimentaire, tubercule, changement climatique, sécurité alimentaire, rendement des cultures, Manihot esculenta, Ipomoea batatas, Dioscorea, Solanum tuberosum, Colocasia esculenta, Xanthosoma sagittifolium, Alocasia macrorrhiza, Cyrtosperma merkusii

Mots-clés géographiques Agrovoc : Chine, Viet Nam, Afrique, Samoa, Caraïbes, Ghana, Nigéria, Cameroun, Papouasie-Nouvelle-Guinée, Porto Rico, République-Unie de Tanzanie, Mexique, Thaïlande, Afrique orientale, Cuba

Classification Agris : F01 - Culture des plantes
S01 - Nutrition humaine - Considérations générales
P40 - Météorologie et climatologie

Auteurs et affiliations

  • Taylor M., University of the Sunshine Coast (AUS)
  • Lebot Vincent, CIRAD-BIOS-UMR AGAP (VUT)
  • McGregor Andrew, KSP (FJI)
  • Redden Robert J., QDPI (AUS)

Autres liens de la publication

Source : Cirad-Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/592078/)

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