Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "lactone"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Aller à
2017
|
2016
|
2014
|
2012
|
2011
|
2008
|
1988
|
1985
|
1976
Nombre de documents :
10
.
2017
Colorimetric assessment of kava (
Piper methysticum
Forst.) quality.
Lhuissier Tiphaine, Mercier Pierre-Edouard, Michalet Serge, Lebot Vincent, Legendre Laurent. 2017.
Journal of Food Composition and Analysis
,
59
: 27-34.
https://doi.org/10.1016/j.jfca.2017.02.005
2016
Comparison of kava (
Piper methysticum
Forst.) varieties by UV absorbance of acetonic extracts and high-performance thin-layer chromatography.
Lebot Vincent, Legendre Laurent. 2016.
Journal of Food Composition and Analysis
,
48
: 25-33.
https://doi.org/10.1016/j.jfca.2016.01.009
Transcriptome analysis revealed that a quorum sensing system regulates the transfer of the pAt megaplasmid in
Agrobacterium tumefaciens
.
Mhedbi-Hajri Nadia, Yahiaoui Noura, Mondy Samuel, Hue Nathalie, Pelissier Cyril, Faure Denis, Dessaux Y.. 2016.
BMC Genomics
,
17
(661), 14 p.
https://doi.org/10.1186/s12864-016-3007-5
Prévisualisation
2014
Detection of flavokavins (A, B, C) in cultivars of kava (
Piper methysticum
) using high performance thin layer chromatography (HPTLC).
Lebot Vincent, Do T.K.T., Legendre Laurent. 2014.
Food Chemistry
,
151
: 554-560.
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.11.120
2012
Regulation of shoot and root development through mutual signaling.
Puig Jérôme, Pauluzzi Germain, Guiderdoni Emmanuel, Gantet Pascal. 2012.
Molecular Plant
,
5
(5) : 974-983.
https://doi.org/10.1093/mp/sss047
2011
Kava and kava hepatotoxicity : Requirements for novel experimental, ethnobotanical and clinical studies based on a review of the evidence.
Teschke Rolf, Qiu Samuel, Tran Dang Xuan, Lebot Vincent. 2011.
Phytotherapy Research
,
25
(9) : 1263-1274.
https://doi.org/10.1002/ptr.3464
2008
Quantification of Kavalactones and determination of kava (
Piper methysticum
) chemotypes using near-infrared reflectance spectroscopy for quality control in Vanuatu.
Lasme Privat, Davrieux Fabrice, Montet Didier, Lebot Vincent. 2008.
Journal of Agricultural and Food Chemistry
,
56
(13) : 4976-4981.
https://doi.org/10.1021/jf800439g
1988
Les kavas en Océanie (
Piper methysticum
Forst. et
Piper wichmannii
C. DC.) : étude pluridisciplinaire d'une culture traditionnelle.
Lebot Vincent. 1988. Montpellier : USTL, 271 p. Thèse de doctorat : Physiologie, Biologie des Organismes et des Populations : Université des sciences et techniques du Languedoc
1985
Aroma components production by immobilized microbial cells.
Jourdain N., Goli Thierry, Jallageas J.C., Crouzet C., Ghommidh C., Navarro J.M., Crouzet Jean. 1985. In : Topics in flavour research. Berger R.G. (ed.), Nitz S. (ed.)
. Eschborn : s.n.
, 430-441.
1976
L'arôme de l'ananas.
Dupaigne P.. 1976.
Fruits
,
31
(10) : 631-639.
Liste générée le
Mon Dec 16 03:06:42 2024 CET
.