Nombre de documents : 11.
2014
2012
2011
2007
2004
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Meat marination in organic acid-containing solutions : most influent process parameters on mass transfer and evolution of physicochemical characteristics.
Abi Nakhoul Pierre, Goli Thierry, Zakhia-Rozis Nadine, Bohuon Philippe, Trystram Gilles.
2004.
In : ICEF9, International Conference on Engineering and Food, Montpellier = Congrès international de génie des procédés alimentaires, 7-11 March 2004. ACIA, SFGP
. Paris : SCI, 6 p.
International Congress on Engineering and Food. 9, Montpellier, France, 7 Mars 2004/11 Mars 2004.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
2002
2000
1998
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Liste générée le Mon Mar 10 03:10:29 2025 CET.