Agritrop
Accueil

Résultats pour : "Compose cyanogénétique"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2018 | 2017 | 2014 | 1995 | 1990 | 1986 | 1985

Nombre de documents : 9.

2018

Cassava traits and end-user preference: relating traits to consumer liking, sensory perception, and genetics. Bechoff Aurélie, Tomlins Keith I., Fliedel Geneviève, Becerra López-Lavalle Luis Agusto, Westby Andrew, Hershey Clair, Dufour Dominique. 2018. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 58 (4) : 547-567.
[img] [img]
Prévisualisation

2017

Comprehensive quality and potential hazards of gowe, a malted and fermented cereal beverage from West Africa. A diagnostic for a future re-engineering. Adinsi Laurent, Mestres Christian, Akissoé Noël, Vieira-Dalodé Générose, Anihouvi Victor, Durand Noel, Hounhouigan Joseph Djidjoho. 2017. Food Control, 82 : 18-25.
[img]

2014

Prediction of carotenoids, cyanide and dry matter contents in fresh cassava root using NIRS and Hunter color techniques. Sanchez Teresa, Ceballos Hernan, Dufour Dominique, Ortiz D., Morante Nelson, Calle Fernando, Zum Felde Thomas, Dominguez Morgane, Davrieux Fabrice. 2014. Food Chemistry, 151 : 444-451.
[img]

1995

Effecto de la extrusion sobre las propiedades fisico quimicas, funcionales y nutricionales de la harina de yuca (Manihot esculenta Crantz), effecto del contenido de compuestos cianogenicos. Ruales Jenny, Toledo V., Polit Pablo, Dufour Dominique, Lopez J.. 1995. In : Conferencia internacional en biodisponibilidad de nutrientes, Marzo 1995, Quito, Ecuador. Instituto de Investigacion Tecnologica-Escuela Politecnica Nacional, Red Latinoamericana para la Investigacion de Alimentos. Quito : IIT, 165-168. Conferencia Internacional en Biodisponibilidad de Nutrientes, Quito, Équateur, 1 Mars 1995/3 Mars 1995.

1990

Determination of cyanogenic compounds in cassava during heated air drying. Monroy Rivera J.A., Lebert André, Marty C., Muchnik José, Bimbenet Jean-Jacques. 1990. Sciences des Aliments, 10 (3) : 647-658.
[img]
Prévisualisation

Mesure des cyanures du manioc. Jory Michel. 1990. Montpellier : CIRAD-CEEMAT, 7 p.

Natural nitriles and their metabolism. Legras J.L., Chuzel Gérard, Arnaud Alain, Galzy Pierre. 1990. World Journal of Microbiology and Biotechnology, 6 : 83-108.

1986

Dosages des composés cyanogénétiques et du cyanure dans le manioc. Cesbron V.. 1986. Montpellier : CIRAD, 29 p.
[img]
Prévisualisation

1985

Liste générée le Mon Nov 4 04:45:44 2024 CET.