Nombre de documents : 4.
2007
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2006
Bêta-cryptoxanthin from citrus juices : Assessment of bioaccessibility using an in vitro digestion/Caco-2 cell culture model.
Dhuique-Mayer Claudie, Reboul Emmanuelle, Caporiccio Bertrand, Besançon Pierre, Amiot Marie Josèphe, Borel Patrick.
2006.
In : Pigments in food: A challenge to life sciences, 4th International Congress on Pigments in Food, Oct 9-12, 2006. by Reinhold Carle, Andreas Schieber and Florian C. Stintzing (eds.)
. Stuttgart-Hohenheim : Hohenheim University, 149-151.
International Congress on Pigments in Food. 4, Suttgart-Hohenheim, Allemagne, 9 Octobre 2006/12 Octobre 2006.
2005
Qualité nutritionnelle des jus d'agrume : estimation in vitro de la biodisponibilité de la [bêta]-cryptoxanthine.
Dhuique-Mayer Claudie, Ollitrault Patrick, Borel Patrick, Amiot Marie Josèphe.
2005.
In : 2ème Congrès de la Société Française de Nutrition, 17-19 novembre 2005, Marseille, France
. Montpellier : Cirad, 1 p.
Congrès de la Société Française de Nutrition. 2, Marseille, France, 17 Novembre 2005/19 Novembre 2005.
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