Agritrop
Home

Browse by Candidat Matière

Export as [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Date | Item Type | No Grouping
Jump to: 2009 | 2008 | 2004 | 2003 | 1988 | 1985 | 1982
Number of items: 8.

2009

[img]
Preview

2008

Effect of citric acid and chitosan on maintaining red colouration of litchi fruit pericarp. Ducamp-Collin Marie-Noelle, Ramarson Hasina, Lebrun Marc, Self Guy, Reynes Max. 2008. Postharvest Biology and Technology, 49 (2) : pp. 241-246.
[img]

2004

Effect of tuber storage and pre- and post-blanching treatments on the physicochemical and pasting properties of dry yam flour. Akissoé Noël H., Hounhouigan Joseph D., Mestres Christian, Nago Mathurin Coffi. 2004. Food Chemistry, 85 : pp. 141-149.

2003

How blanching and drying affect the colour and functional characteristics of yam (Dioscorea cayenensis-rotundata) flour. Akissoé Noël H., Hounhouigan Joseph D., Mestres Christian, Nago Mathurin Coffi. 2003. Food Chemistry, 82 : pp. 257-264.

1988

Essai de détermination de la couleur verte du café en système modèle. Guyot Bernard, Tobar M., Vincent Jean-Claude. 1988. In : Douzième Colloque Scientifique International sur le Café = Twelfth International Scientific Colloquium on Coffee. ASIC. Paris : ASIC, pp. 702-717. Colloque scientifique international sur le café. 12, Montreux, Suisse, 29 June 1987/3 July 1987.
[img]

Utilisation des profils électrophorétiques pour la mise au point d'une méthode de diagnostic du swollen shoot du cacaoyer. Amefia Y.K., Adibolo Y., Cilas Christian. 1988. Café, Cacao, Thé, 32 (1) : pp. 3-10.

1985

Effet de la fermentation sur les activités peroxydasiques et polyphenoloxydasiques de la fève de cacao (Theobroma cacao). Villeneuve Françis, Cros Emile, Macheix Jean-Jacques. 1985. Café, Cacao, Thé, 29 (2) : pp. 113-120.

1982

Les composés phénoliques de la fève de cacao : Theobroma cacao L. Evolution au cours de la fermentation. Villeneuve Françis. 1982. s.l. : s.n., 109 p. Thèse de doctorat : Sciences Agronomiques. Phytotechnie : Université des sciences et techniques du Languedoc

This list was generated on Mon Nov 30 07:32:40 2020 CET.