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Nombre de documents : 14.

2023

Dietary environmental impacts of French adults are poorly related to their income levels or food insecurity status. Perignon Marlène, Vieux Florent, Verger Eric O., Bricas Nicolas, Darmon Nicole. 2023. European Journal of Nutrition, 62 : 2541-2553.
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2022

Changes in food purchasing practices of French households during the first COVID-19 lockdown and associated individual and environmental factors. Recchia Daisy, Rollet Pascaline, Perignon Marlène, Bricas Nicolas, Vonthron Simon, Perrin Coline, Méjean Caroline. 2022. Frontiers in Nutrition, 9:828550, 14 p.
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Changes in food purchasing practices of French households during the first COVID-19 lockdown and associated individual and environmental factors. Recchia Daisy, Rollet Pascaline, Perignon Marlène, Bricas Nicolas, Vonthron Simon, Perrin Coline, Méjean Caroline. 2022. In : Urban food policies for sustainable nutrition and health. Cambridge : Cambridge University Press, 1 p. (Proceedings of the Nutrition Society, 81) International Symposium on Nutrition (ISN 2022). 3, 27 Janvier 2022/28 Janvier 2022.
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Perspective: Food environment research priorities for Africa - Lessons from the Africa food environment research network. Laar Amos, Addo Phyllis, Aryeetey Richmond Nii Okai, Agyemang Charles, Zotor Francis, Asiki Gershim, Rampalli Krystal K., Amevinya Gideon S., Tandoh Akua, Nanema Silver, Adjei-Nsiah Samuel, Laar Matilda E., Mensah Kobby, Laryea Dennis, Sellen Daniel, Vandevijvere Stefanie, Turner Christopher, Osei-Kwasi Hibbah Araba, Spires Mark, Blake Christine, Rowland Dominic, Kadiyala Suneetha, Madzorera Isabel, Diouf Adama, Covic Namukolo, Dzudzor Isaac M., Annan Reginald, Milani Peiman, Nortey John, Bricas Nicolas, Mphumuzi Sukati, Yongabi Anchang Kenneth, Jafri Ali, Dhall Meenal, lee Amanda, Mackay Sally, Oti Samuel O., Hofman Karen, Frongillo Edward A., Holdsworth Michelle. 2022. Advances in Nutrition, 13 (3):nmac019 : 739-747.
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2021

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Producción y Consumo de la quínoa a través del mundo. Bazile Didier. 2021. In : 7 de Julio : Dia internacional del Consumo de la Quinua / Resumeneces de los Webinars Internacionales). Ricardo Rodriguez Marquez. La Paz : Agris Natural QUINUEYE, Résumé, 2 p. Dia internacional del Consumo de la Quinua (Webinars Internacionales), La Paz, Bolivie, 7 Juillet 2021/7 Juillet 2021.
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2019

Impacts et services issus des élevages européens. Expertise scientifique collective. Dumont Bertrand (ed.), Dupraz Pierre (ed.), Donnars Catherine (ed.), Aubin Joël, Benoît Marc, Bouamra-Mechemache Zohra, Chatellier Vincent, Delaby Luc, Delfosse Claire, Dourmad Jean-Yves, Duru Michel, Friant-Perrot Marine, Gaigné Carl, Guichet Jean-Luc, Havlik Petr, Hostiou Nathalie, Huguenin-Elie Olivier, Klumpp Katja, Langlais Alexandra, Lemauviel-Lavenant Servane, Méda Bertrand, Lepiller Olivier, Ryschawy Julie, Sabatier Rodolphe, Veissier Isabelle, Verrier Etienne, Vollet Dominique. 2019. Versailles : Ed. Quae, 185 p. (Matière à débattre et décider) ISBN 978-2-7592-2704-4
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Trust and food modernity in Vietnam. Figuié Muriel, Moustier Paule, Bricas Nicolas, Thi Tan Loc Nguyen. 2019. In : Food anxiety in globalizing Vietnam. Ehlert Judith (ed.), Faltmann Nora Katharina (ed.). Singapour : Palgrave Macmillan, 139-165. ISBN 978-981-13-0743-0
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2018

Understanding transition in animal based food consumption: A case study in the city of Vadodara in Gujarat (India). Fourat Estelle, Kapadia Shagufa, Shah Urvi, Zararia Vaishali, Bricas Nicolas. 2018. Review of Agricultural, Food and Environmental Studies, 99 (2) : 189-205.
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2017

Devenir des animaux d'espèces destinées à la consommation participant à des études non cliniques de médicaments vétérinaires. Avis de l'Anses. Rapport d'expertise collective. Georgeais Maryse (ed.), Clauw Martine (collab.), Hagen-Picard Nicole (collab.), Lakhal Laïla (collab.), Lepiller Olivier (collab.), Feidt Cyril (collab.), Atgie Claude (collab.), Badot Pierre-Marie (collab.), Belegaud Jacques (collab.), Camel Valérie (collab.), Duflos Guillaume (collab.), Dumat Camille (collab.), Gay-Queheillard Jérôme (collab.), Guérin Thierry (collab.), Lambre Claude (collab.), Le Bizec Bruno (collab.), Le Garrec Raphaële (collab.), Marchioni Eric (collab.), Mattei César (collab.), Mhaouty-Kodja Sakina (collab.), Nesslany Fabrice (collab.), Roudot Alain-Claude (collab.), Tack Karine (collab.), Vasseur Paule (collab.), Verdon Eric (collab.), Vernoux Jean-Paul (collab.). 2017. Maisons-Alfort : ANSES, 74 p.
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La consommation de viande de chasse en France et en Europe. Synthèse bibliographique. Figuié Muriel, Malivel Raphael. 2017. Montpellier : CIRAD-ES-UMR MOISA, 21 p.
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2015

Consumers' willingness to pay for cabbage with minimized pesticide residues in southern Benin. Vidogbéna Faustin, Adegbidi Anselme, Tossou Rigobert, Assogba Komlan Françoise, Martin Thibaud, Ngouajio Mathieu, Simon Serge, Parrot Laurent, Zander Kerstin K.. 2015. Environments, 2 (4) : 449-470.
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