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Huiles de palme artisanales : de la construction de la qualité dans le sud du Cameroun à la consommation à Yaoundé. Rafflegeau Sylvain, Kansci Germain, Genot Claude. 2024. In : Durabilité des systèmes pour la sécurité alimentaire. Combiner les approches locales et globales. Thomas Alban (ed.), Alpha Arlène (ed.), Barczak Aleksandra (ed.), Zakhia-Rozis Nadine (ed.). Versailles : Ed. Quae, 139-153. (Synthèses : Quae) ISBN 978-2-7592-3852-1
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Natural diversity in the carotene, tocochromanol and fatty acid composition of crude palm oil. Morcillo Fabienne, Vaissayre Virginie, Serret Julien, Avallone Sylvie, Domonhedo Hubert, Jacob Florence, Dussert Stéphane. 2021. Food Chemistry, 365:130638, 10 p.
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Red Palm Oils (RPOs) are always of nutritional interest: have you ever tasted it? Rafflegeau Sylvain, Kansci Germain, Genot Claude. 2020. . Elsevier, MUSE, Wageningen University. s.l. : Elsevier, Résumé, 1 p. International Conference on Global Food Security. 4, s.l., France, 4 Décembre 2020/9 Décembre 2020.
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Composition and quality of artisanal crude palm oils in Cameroon in link with production factors. PALM-001. Kansci Germain, Nanda Doris, Rafflegeau Sylvain, Villeneuve Pierre, Ribourg L., Barouh Nathalie, Genot Claude. 2018. . Belfast : Euro Fed Lipid Congress, Résumé, 1 p. Euro Fed Lipid Congress: Fats, Oils and lipids: Science technology and nutrition in a changing world. 16, Belfast, Irlande, 16 Septembre 2018/19 Septembre 2018.
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Liste générée le Thu May 2 22:25:58 2024 CEST.