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Nutritional value and effect of cooking, drying and storage process on some functional properties of Rhynchophorus phoenicis

Womeni Hilaire Macaire, Tiencheu Bernard, Linder Michel, Chouatcho Nabayo Eric Martial, Tenyang Noel, Tchouanguep Mbiapo Félicité, Villeneuve Pierre, Fanni Jacques, Parmentier Michel. 2012. Nutritional value and effect of cooking, drying and storage process on some functional properties of Rhynchophorus phoenicis. International Journal of Life Science and Pharma Research, 2 (3) : 203-219.

Article de revue ; Article de revue à comité de lecture
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Classification Agris : Q04 - Composition des produits alimentaires
Q02 - Traitement et conservation des produits alimentaires

Champ stratégique Cirad : Axe 3 (2005-2013) - Alimentation accessible et de qualité

Auteurs et affiliations

  • Womeni Hilaire Macaire, Université de Dschang (CMR)
  • Tiencheu Bernard, Université de Dschang (CMR)
  • Linder Michel, ENSAIA (FRA)
  • Chouatcho Nabayo Eric Martial, Université de Dschang (CMR)
  • Tenyang Noel, Université de Dschang (CMR)
  • Tchouanguep Mbiapo Félicité, Université de Dschang (CMR)
  • Villeneuve Pierre, CIRAD-PERSYST-UMR IATE (FRA) ORCID: 0000-0003-1685-1494
  • Fanni Jacques, ENSAIA (FRA)
  • Parmentier Michel, ENSAIA (FRA)

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/567621/)

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