Nombre de documents : 29.
2019
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Effect of aroma potential of Saccharomyces cerevisiae fermentation on the volatile profile of raw cocoa and sensory attributes of chocolate produced thereof.
Assi Clair Brice Judicaël, Koné Mai Koumba, Kouamé K., Lahon Marie-Christine, Berthiot Laurent, Durand Noel, Lebrun Marc, Julien-Ortiz A., Maraval Isabelle, Boulanger Renaud, Guehi Tagro Simplice.
2019.
European Food Research and Technology,
245 (7) : 1459-1471.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
La transformation des grains.
Cruz Jean-François, Hounhouigan Joseph Djidjoho, Havard Michel, Ferré Thierry.
2019.
Versailles : Ed. Quae-PAG, 201 p. (Agricultures tropicales en poche) ISBN 978-2-7592-2783-9
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Proses pembuatan Tepung pisang Instan.
Setyadjit Setyadjit, Sukasih Ermi, Risfaheri, Gibert Olivier, Hoerudin, Purwani Endang Yuli.
2019.
Bogor : Direktorat Jenderal Kekayaan Intelektual, 3 p. N° de brevet : S00201805782, N° de dépôt : IDS000002327
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Rice cooking and sensory quality.
Mestres Christian, Briffaz Aurélien, Valentin Dominique.
2019.
In : Rice: Chemistry and technology. Bao Jinsong (ed.)
. Saint-Paul : AACC International-Woodhead Publishing, 385-426.
ISBN 978-0-12-811508-4
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Liste générée le Tue May 27 20:58:11 2025 CEST.