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Résultats pour : "glycoside"

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Article de revue

Stevia derivative and its potential uses in diabetic-directed foods. Review. Perez Elevina, González Cesar, Vaillant Fabrice, Lares Mary. 2016. Journal of Nutrients, 3 (1) : 1-20.
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Main properties of steviol glycosides and their potential in the food industry: A review. González Cesar, Tapia Maria Soledad, Perez Elevina, Pallet Dominique, Dornier Manuel. 2014. Fruits, 69 (2), Résumé : 127-141.
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Prévisualisation

Monomeric phenols of cashew apple (Anacardium occidentale L.). Michodjehoun-Mestres Laetitia, Souquet Jean Marc, Fulcrand Hélène, Bouchut Claire, Reynes Max, Brillouet Jean-Marc. 2009. Food Chemistry, 112 (4) : 851-857.
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Changes of volatile compounds during heating of bacuri pulp. Boulanger Renaud, Crouzet Jean. 2001. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 49 (12) : 5911-5915.
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Comparison of free and glycosidically linked volatile components from polyembryonic and monoembryonic mango (Mangifera indica L.) cultivars. Olle Didier, Baumes R.L., Bayonove C.L., Lozano Yves, Sznaper C., Brillouet Jean-Marc. 1998. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 46 (3) : 1094-1100.
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Biocatalyzed octylglycoside synthesis from a disaccharide. Chahid Zakia, Montet Didier, Pina Michel, Bonnot François, Graille Jean. 1994. Biotechnology Letters, 16 (8) : 795-800.
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Effect of water activity on enzymatic synthesis of alkylglycosides. Chahid Zakia, Montet Didier, Pina Michel, Graille Jean. 1992. Biotechnology Letters, 14 (4) : 281-284.
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Thèse

Contribution à la recherche de nouveaux produits issus de la production agricole : greffage d'une chaîne grasse sur un sucre pour l'obtention d'un tensioactif. Chahid Zakia. 1993. Montpellier : ENSAM, 131 p. Thèse de doctorat : Agro-Alimentaire : Ecole nationale supérieure agronomique de Montpellier

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