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The yellow mullet fish oil from the Banc d'Arguin Imrâguens in Mauritania: An example of polyunsaturated fatty acids transfer from diatoms to the fish within the alimentary chain.
Sidi Boune Mohamed Vall, Sidi Cheikh Mohamed Ahmed, Ba Mamadou Abdoul, Barouh Nathalie, Legeret Bertrand, Ould Souvi Sidi Mohamed, Deida Mohamed Vadel, Launay Hélène, Carrière Frédéric.
2024.
OCL. Oilseeds and Fats, Crops and Lipids,
31:23, 13 p.
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Bioconversion of triglycerides. Bioconversion of triglycerides into hydroxamic acids by the lipase of Mucor miehei.
Servat Françoise, Montet Didier, Pina Michel, Arnaud Alain, Galzy Pierre, Graille Jean, Ledon H., Marcou Lucien.
1990.
Tenside, Surfactants, Detergents,
27 (5) : 298-301.
L'huile de poisson : technologie et utilisations.
André P., Gaye M.L..
1988.
Montpellier : CIRAD-GERDAT, 45 p. Mémoire de fin d'études : en Industries Alimentaires des Régions Chaudes : Ecole nationale supérieure des industries agricoles et alimentaires
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