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Résultats pour : "sauce"

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Article de revue

Sensory quantitative descriptive analysis of African slimy okra (Abelmoschus esculentus) preparations and its correlation with instrumental parameters. Savouré Timoty, Dornier Manuel, Maraval Isabelle, Collignan Antoine. 2021. Journal of Texture Studies, 52 (3) : 314-333.
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Contamination by Salmonella spp., Campylobacter spp. and Listeria spp. of most popular chicken- and pork-sausages sold in Reunion Island. Trimoulinard A., Beral Marina, Henry Isabelle, Atiana Laura, Porphyre Vincent, Tessier Claire, Leclercq A., Cardinale Eric. 2017. International Journal of Food Microbiology, 250 : 68-74.
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Les villes d'Afrique de l'Ouest et du Centre sont-elles si dépendantes des importations alimentaires ? Bricas Nicolas, Tchamda Claude, Martin Pauline. 2016. Cahiers Agricultures, 25 (5):55001, 10 p.
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Prévisualisation

Antioxidative effect of lipophilized caffeic acid in fish oil enriched mayonnaise and milk. Alemán Mercedes, Bou Ricard, Guardiola Francesc, Durand Erwann, Villeneuve Pierre, Jacobsen Charlotte, Moltke Sorensen Ann-Dirit. 2015. Food Chemistry, 167 : 236-244.
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Improvement of the in vitro digestible iron and zinc content of pkra (Hibiscus esculentus L.) sauce widely consumed in Sahelian Africa. Avallone Sylvie, Bohuon Philippe, Hemery Youna Morgane, Trèche Serge. 2007. Journal of Food Science, 72 (2) : 153-158.
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Ouvrage

Fermented foods. Part I: Biochemistry and biotechnology. Montet Didier (ed.), Ray Ramesh C. (ed.). 2016. Boca Raton : CRC Press, 413 p. (Food Biology Series) ISBN 978-1-4987-4079-1
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Chapitre d'ouvrage

Health benefits of nutraceuticals from novel fermented foods. Kumar Anal Anil, Chu-Ky Son, Sarter Samira. 2015. In : Health benefits of fermented foods and beverages. Tamang Jyoti Prakash. New York : CRC Press, 567-590. ISBN 978-1-4665-8809-7
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Fermented fish and fish products: snapshots on culture and health. El Sheikha Aly, Montet Didier. 2014. In : Microorganisms and fermentation of traditional foods. Ray Ramesh C. (ed.), Montet Didier (ed.). Boca Raton : CRC Press, 188-222. (Food Biology Series) ISBN 978-1-4822-2308-8
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Communication avec actes

Fermented fish and fish products: an overview. Panda Smita H., Ray Ramesh C., El Sheikha Aly, Montet Didier, Worawattanamateekul Wanchai. 2011. In : Aquaculture microbiology and biotechnology. Montet Didier (ed.), Ray Ramesh C. (ed.). Enfield : Science Publishers, 132-172. ISBN 978-1-57808-711-2

Domestication de la cueillette dans les périmètres maraichers de Maroua (Nord-Cameroun). Seignobos Christian. 1990. In : Economie des filières en régions chaudes. Formation des prix et échanges agricoles = Economy of agricultural commodity chains in the tropics and subtropics. Price formation and agricultural trade. Griffon Michel (ed.). Montpellier : CIRAD-MESRU, 611-616. ISBN 2-87614-041-1 Séminaire d'économie et de sociologie. 10, Montpellier, France, 11 Septembre 1989/15 Septembre 1989.
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Thèse

Transformation traditionnelle de la viande en "kilishi" au Niger. Optimisation du procédé. Kalilou Souley. 1997. s.l. : s.n., 138 p. Thèse de doctorat : Génie des Procédés : Ecole nationale supérieure des industries agricoles et alimentaires

Document technique et de recherche

Liste générée le Mon Dec 16 02:24:11 2024 CET.