Nombre de documents : 10.
Article de revue
Communication par affiche
Improving microbial safety of poultry products by combined steam and lactic acid decontamination treatments.
Lecompte Jean-Yves, Collignan Antoine, Sarter Samira, Portaguen Stéphane, Kondjoyan Alain.
2008.
In : ICEF 10 : Tenth International Congress on Engineering and Food, Viña del Mar, Chile, April 20 - 24, 2008
. s.l. : s.n., 1 p.
International Congress on Engineering and Food. 10, Viña del Mar, Chili, 20 Avril 2008/24 Avril 2008.
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Communication sans actes
Impact of lactic acid solutions on chicken skin surfaces decontamination.
Lecompte Jean-Yves, Collignan Antoine, Sarter Samira, Kondjoyan Alain.
2006.
In : Food is life, 13th World Congress of Food Science and Technology, 17-21 September 2006, Nantes
. s.l. : s.n., 2 p.
World Congress of Food Science and Technology. 13, Nantes, France, 17 Septembre 2006/21 Septembre 2006.
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Thèse
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Chapitre de rapport
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