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Article de revue
Factors affecting ethylene and carbon dioxide concentrations during ripening: Incidence on final dry matter, total soluble solids content and acidity of mango fruit.
Nordey Thibault, Lechaudel Mathieu, Génard Michel, Joas Jacques. 2016.
Journal of Plant Physiology
,
196
: 70-78.
https://doi.org/10.1016/j.jplph.2016.03.008
Bruise susceptibility of banana peel in relation to genotype andpost-climacteric storage conditions.
Bugaud Christophe, Ocrisse Gina, Salmon Frédéric, Rinaldo Dominique. 2014.
Postharvest Biology and Technology
,
87
: 113-119.
https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2013.08.009
Avocado, post harvest.
Imbert Eric. 2012.
Fruitrop (English ed.)
(203) : 56-58.
L'avocat après récolte.
Imbert Eric. 2012.
Fruitrop (Ed. Française)
(203) : 56-58.
Effect of preharvest and postharvest application of calcium on banana green-life.
Tixier Philippe, Bugaud Christophe, Duguet Rémi, Salmon Frédéric. 2010.
Fruits
,
65
(4) : 201-208.
https://doi.org/10.1051/fruits/2010016
Intensité respiratoire de certaines productions tropicales et facteurs pouvant interférer.
Ducamp Marie-Noelle, Lebrun Marc, Thai Thi Hoa. 2000.
Fruits
,
55
(6) : 401-408.
Prévisualisation
La tomate.
CIRAD-FLHOR - REU. 1997.
Fruitrop (Ed. Française)
(35) : 23.
Prévisualisation
Qu'est-ce qu'un fruit climactérique?
CIRAD-FLHOR - REU. 1994.
Fruitrop (Ed. Française)
(7) : 18.
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