Résultats pour Auteur : "Dop, Marie-Claude"
Nombre de documents : 7.
Prévisualisation |
How to meet nutritional recommendations and reduce diet environmental impact in the Mediterranean region? An optimization study to identify more sustainable diets in Tunisia.
Perignon Marlène, Sinfort Carole, El Ati Jalila, Traissac Pierre, Drogué Sophie, Darmon Nicole, Amiot Marie Josèphe, Achir Nawel, Alouane L., Bellagha Sihem, Bosc Pierre-Marie, Broin Mélanie, Darmon Nicole, Dhuique-Mayer Claudie, Dop Marie-Claude, Drogué Sophie, Dury Sandrine, Ferchoui A., Gaillard Cédric, et al..
2019.
Global Food Security,
23 : 227-235.
Prévisualisation |
A “Fork-to-Farm” multi-scale approach to promote sustainable food systems for nutrition and health: A perspective for the mediterranean region.
Verger Eric O., Perignon Marlène, El Ati Jalila, Darmon Nicole, Dop Marie-Claude, Drogué Sophie, Dury Sandrine, Gaillard Cédric, Sinfort Carole, Amiot Marie Josèphe.
2018.
Frontiers in Nutrition,
5:30, 8 p.
Prévisualisation |
Food insecurity experienced by rural women in Tunisia.
Gaillard Cédric, Dury Sandrine, Bosc Pierre-Marie, Elati Jalila, Dop Marie-Claude, Martin Sofyan, Trabelsi Tarek.
2016.
. Marrakech : SMN, 1 poster
Africa Nutritional Epidemiology Conference (ANEC VII). 7, Marrakech, Maroc, 9 Octobre 2016/14 Octobre 2016.
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Liste générée le Thu May 2 03:35:18 2024 CEST.