Nombre de documents : 5.
Communication sans actes
Effect of an amylolytic lactic starter culture on cassava starch fermentation and quality.
Brabet Catherine, Raimbault M., Figueroa C., Dufour Dominique, Chuzel Gérard.
1994.
In : International meeting on cassava flour and starch. CIRAD, CRDI, NRI, ORSTOM, UNIVALLE, UNESP, Universidad de Buenos Aires, France-MAE
. Montpellier : CIRAD, 121.
Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 Janvier 1994/15 Janvier 1994.
Exopolysaccharide production by lactic acid bacteria isolated from sour cassava fermentations.
Figueroa C., Pourquié J..
1994.
In : International meeting on cassava flour and starch. CIRAD, CRDI, NRI, ORSTOM, UNIVALLE, UNESP, Universidad de Buenos Aires, France-MAE
. Montpellier : CIRAD, 122.
Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 Janvier 1994/15 Janvier 1994.
Study of natural fermentation of cassava starch in Colombia. III : establishment of an exopolysaccharide (EPS). Producing lactic acid bacteria strain bank.
Brabet Catherine, Raimbault M., Figueroa C., Dufour Dominique, Chuzel Gérard.
1994.
In : International meeting on cassava flour and starch. CIRAD, CRDI, NRI, ORSTOM, UNIVALLE, UNESP, Universidad de Buenos Aires, France-MAE
. Montpellier : CIRAD, 121.
Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 Janvier 1994/15 Janvier 1994.
Aislamiento y caracterizacion de cepas amiloliticas.
Chuzel Gérard, Figueroa C..
1991.
In : Taller "Avances sobre almidon de yuca" : resumenes. CIRAD-CEEMAT
. Cali : CIAT, 115-117.
Taller : Avances Sobre Almidon de Yuca, Cali, Colombie, 17 Juin 1991/20 Juin 1991.
Thèse
Liste générée le Thu Jul 11 03:58:34 2024 CEST.