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Résultats pour Auteur : "Jeannoda, Victor"

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Nombre de documents : 10.

Article de revue

Physicochemical and microbiological characteristics of kitoza, a traditional salted/dried/smoked meat product of Madagascar. Ratsimba Angela Irène, Rakoto Danielle, Jeannoda Victor, Andriamampianina Hérizo Lalaina, Talon Régine, Leroy Sabine, Grabulos Joël, Arnaud Elodie. 2019. Food Science and Nutrition, 7 (8) : 2666-2673.
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Antimicrobial activities of Dilobeia thouarsii Roemer and Schulte, a traditional medicinal plant from Madagascar. Razafintsalama Voahiraniaina, Sarter Samira, Mambu Lengo, Randrianarivo Ranjana, Petit Thomas, Rajaonarison Jean François, Mertz Christian, Rakoto Danielle, Jeannoda Victor. 2013. South African Journal of Botany, 87 : 1-3.
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Dilobenol A-G, Diprenylated Dihydroflavonols from the Leaves of Dilobeia thouarsii. Razafintsalama Voahiraniaina, Girardot Marion, Randrianarivo Ranjana, Rakoto Danielle, Sarter Samira, Petit Thomas, Ralambonirina Sylvia, Deville Alexandre, Grellier Philippe, Jeannoda Victor, Mambu Lengo. 2013. European Journal of Organic Chemistry, 2013 (10) : 1929-1936.
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Communication avec actes

Analyse des procédés de fabrication du kitoza, un aliment carné traditionnel malgache. Ratsimba Angela Irène, Rakoto D.A.D., Jeannoda Victor, Arnaud Elodie, Goli Thierry, Scilowski V., Pallet Dominique. 2013. In : Journées scientifiques qualiREG. 3ème édition. QualiREG. QualiREG Food Symposium. Qualité des produits alimentaires en océan Indien.. Réseau QualiREG, CIRAD. s.l. : s.n., Résumé, 16. Journées scientifiques QualiREG. 3, Saint-Pierre, Réunion, 19 Novembre 2013/21 Novembre 2013.
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Diversity of Staphylococcal species in pork and beef kitoza. Ratsimba Angela Irène, Rakoto Danielle, Jeannoda Victor, Arnaud Elodie, Loiseau Gérard, Chacornac Jean-Paul, Leroy Sabine, Talon Régine. 2013. In : Journées scientifiques qualiREG. 3ème édition. QualiREG. QualiREG Food Symposium. Qualité des produits alimentaires en océan Indien.. Réseau QualiREG, CIRAD. s.l. : s.n., 21. Journées scientifiques QualiREG. 3, Saint-Pierre, Réunion, 19 Novembre 2013/21 Novembre 2013.
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Valorisation d'une plante médicinale malgache, Dilobeia thouarsii, pour la sécurité des aliments. Razafintsalama Voahiraniaina, Sarter Samira, Randrianarivo Ranjana, Rakoto Danielle, Petit Thomas, Jeannoda Victor. 2013. In : Journées scientifiques qualiREG. 3ème édition. QualiREG. QualiREG Food Symposium. Qualité des produits alimentaires en océan Indien.. Réseau QualiREG, CIRAD. s.l. : s.n., Résumé, 5-6. Journées scientifiques QualiREG. 3, Saint-Pierre, Réunion, 19 Novembre 2013/21 Novembre 2013.
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Communication par affiche

Sensory and consumer acceptance of Kitoza, a Malagasy meat product. [P069]. Rakoto D.A.D., Fliedel Geneviève, Andrianarison Irène. Maria, Andriantahiana Z.M., Ramaroson V., Razanamparany J.L., Declemy Anne-Laure, Jeannoda Victor, Pallet Dominique, Tomlins Keith I.. 2013. In : Out of Africa: global food science and technology. SAAFoST. Pretoria : SAAFoST, 1. SAAFoST Biennial lnternational Congress and Exhibition, Pretoria, Afrique du Sud, 7 Octobre 2013/9 Octobre 2013.
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Communication sans actes

Characterization of traditional processing of Kitoza, a salted/dried/smoked meat product from Madagascar. Ratsimba Angela Irène, Rakoto D.A.D., Jeannoda Victor, Talon Régine, Arnaud Elodie. 2013. In : Out of Africa: global food science and technology. Finals programme and abstracts : 20th SAAFoST Biennial International Congress and Exhibition 2013, 7-9 October 2013, ICMSF Microbiological Sampling Workshop, Pretoria, South Africa, 10 October 2013. SAAFoST. s.l. : s.n., Résumé, 57. SAAFoST Biennial lnternational Congress and Exhibition. 20, Pretoria, Afrique du Sud, 7 Octobre 2013/9 Octobre 2013.
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Diversity of staphylococcal species in pork and beef Kitoza. Ratsimba Angela Irène, Rakoto Danielle, Jeannoda Victor, Arnaud Elodie, Loiseau Gérard, Chacornac Jean-Paul, Leroy Sabine, Talon Régine. 2013. In : Out of Africa: global food science and technology. Finals programme and abstracts : 20th SAAFoST Biennial International Congress and Exhibition 2013, 7-9 October 2013, ICMSF Microbiological Sampling Workshop, Pretoria, South Africa, 10 October 2013. SAAFoST. s.l. : s.n., Résumé, 53. SAAFoST Biennial lnternational Congress and Exhibition. 20, Pretoria, Afrique du Sud, 7 Octobre 2013/9 Octobre 2013.
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Document technique et de recherche

Sensory profile and consumer acceptance of smoked Kitoza by Malagasy and European consumers in Madagascar. In Delivrable D 5.3.2.2. Initial report on sensory and African consumer acceptance for group 2. Project AFTER “African Food Tradition rEvisited by Research”. Fliedel Geneviève, Rakoto Danielle, Andrianarison Irène. Maria, Zoarilandy T, Ramaroson V., Rakotomalala Voahangisoa, Razanamparany Louisette, Ratsimba Angela Irène, Andriamampianina Hérizo Lalaina, Declemy Anne-Laure, Bechoff Aurélie, Jeannoda Victor, Pallet Dominique, Tomlins Keith I.. 2012. s.l. : s.n., 25 p.
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