Thro Ann Marie, Roca William M., Henry Guy.
1996. The cassava biotechnology network and biotechnologies for improving the processing quality of cassava.
In : Cassava flour and starch : progress in research and development. Dufour Dominique (ed.), O'Brien Gerard M. (ed.), Best Rupert (ed.). CIRAD-SAR
Autre titre : Les biotechnologies et le réseau biotechnologie du manioc : améliorer la qualité du procédé de fabrication du manioc
Résumé : The Cassava Biotechnology Network was founded in 1988 to provide a forum for cassava biotechnology issues and to foster cassava biotechnology research on priority subjects. Since then, many cassava biotechnology research projects have been organized and funded : tissue culture, regeneration, transformaton, molecular mapping, virus resistance, cyanogenesis, cryopreservation, processing
Mots-clés Agrovoc : manioc, qualité, technologie, amélioration des plantes, transformation génétique, génome, tapioca
Classification Agris : Q02 - Traitement et conservation des produits alimentaires
F30 - Génétique et amélioration des plantes
Auteurs et affiliations
- Thro Ann Marie
- Roca William M.
- Henry Guy
Autres liens de la publication
Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/465102/)
[ Page générée et mise en cache le 2024-04-23 ]