Agritrop
Accueil

The cassava biotechnology network and biotechnologies for improving the processing quality of cassava

Thro Ann Marie, Roca William M., Henry Guy. 1996. The cassava biotechnology network and biotechnologies for improving the processing quality of cassava. In : Cassava flour and starch : progress in research and development. Dufour Dominique (ed.), O'Brien Gerard M. (ed.), Best Rupert (ed.). CIRAD-SAR. Cali : CIAT, 10-15. (CIAT Publication, 271) ISBN 958-9439-88-8 International Meeting on Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 Janvier 1994/15 Janvier 1994.

Communication avec actes
Texte intégral non disponible.

Autre titre : Les biotechnologies et le réseau biotechnologie du manioc : améliorer la qualité du procédé de fabrication du manioc

Résumé : The Cassava Biotechnology Network was founded in 1988 to provide a forum for cassava biotechnology issues and to foster cassava biotechnology research on priority subjects. Since then, many cassava biotechnology research projects have been organized and funded : tissue culture, regeneration, transformaton, molecular mapping, virus resistance, cyanogenesis, cryopreservation, processing

Mots-clés Agrovoc : manioc, qualité, technologie, amélioration des plantes, transformation génétique, génome, tapioca

Classification Agris : Q02 - Traitement et conservation des produits alimentaires
F30 - Génétique et amélioration des plantes

Auteurs et affiliations

  • Thro Ann Marie
  • Roca William M.
  • Henry Guy

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/465102/)

Voir la notice (accès réservé à Agritrop) Voir la notice (accès réservé à Agritrop)

[ Page générée et mise en cache le 2024-04-23 ]