Nombre de documents : 18.
1997
Le procédé de séchage : variantes techniques et innovations.
Zakhia Nadine, Raoult-Wack Anne-Lucie.
1997.
In : Séminaire séchage des produits alimentaires à haute teneur en eau en Afrique francophone. Atelier : les produits séchés pour les marchés africains = [Seminar : Drying food products with high moisture content in Francophone Africa. Report of the mission in
. Québec : IEPF, 1-5.
Séminaire séchage des produits alimentaires à haute teneur en eau en Afrique francophone, Ouagadougou, Burkina Faso, 21 Avril 1997/24 Avril 1997.
1996
Improving cassava sour starch quality in Colombia.
Brabet Catherine, Chuzel Gérard, Dufour Dominique, Raimbault M., Giraud J..
1996.
In : Cassava flour and starch : progress in research and development. Dufour Dominique (ed.), O'Brien Gerard M. (ed.), Best Rupert (ed.). CIRAD-SAR
. Cali : CIAT, 241-246.
(CIAT Publication, 271)
ISBN 958-9439-88-8 International Meeting on Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 Janvier 1994/15 Janvier 1994.
Improving the bread-making potential of cassava sour starch.
Dufour Dominique, Larsonneur S., Alarcón Freddy, Brabet Catherine, Chuzel Gérard.
1996.
In : Cassava flour and starch : progress in research and development. Dufour Dominique (ed.), O'Brien Gerard M. (ed.), Best Rupert (ed.). CIRAD-SAR
. Cali : CIAT, 133-142.
(CIAT Publication, 271)
ISBN 958-9439-88-8 International Meeting on Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 Janvier 1994/15 Janvier 1994.
1994
Influence of sun drying on sour cassava starch quality, Pandebono loaf volume and viscoamylograph studies.
Dufour Dominique, Larsonneur S., Alarcón Freddy, Cereda Marne Pascoli, Brabet Catherine.
1994.
In : International meeting on cassava flour and starch. CIRAD, CRDI, NRI, ORSTOM, UNIVALLE, UNESP, Universidad de Buenos Aires, France-MAE
. Montpellier : CIRAD, 37.
Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 Janvier 1994/15 Janvier 1994.
1988
1987
1986
1985
Prévisualisation |
1981
1980
1979
Prévisualisation |
1973
Liste générée le Mon Dec 23 05:01:30 2024 CET.