Agritrop
Home

Improving cassava sour starch quality in Colombia

Brabet Catherine, Chuzel Gérard, Dufour Dominique, Raimbault M., Giraud J.. 1996. Improving cassava sour starch quality in Colombia. In : Cassava flour and starch : progress in research and development. Dufour Dominique (ed.), O'Brien Gerard M. (ed.), Best Rupert (ed.). CIRAD-SAR. Cali : CIAT, pp. 241-246. (CIAT Publication, 271) ISBN 958-9439-88-8 International Meeting on Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 January 1994/15 January 1994.

Paper with proceedings
Full text not available from this repository.

Autre titre : Amélioration de la qualité de l'amidon aigre de manioc en Colombie

Mots-clés Agrovoc : Manioc, Amidon, Farine, Produit fermenté, Propriété physicochimique, Qualité, Fermentation, Panification, Séchage naturel

Mots-clés géographiques Agrovoc : Colombie

Mots-clés complémentaires : Amidon aigre, Séchage solaire

Classification Agris : Q04 - Food composition
Q02 - Food processing and preservation

Auteurs et affiliations

  • Brabet Catherine
  • Chuzel Gérard, CIRAD-SAR-TEM (BRA)
  • Dufour Dominique, CIRAD-SAR-TEM (COL)
  • Raimbault M.
  • Giraud J.

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/464551/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2019-10-04 ]