Agritrop
Home

The potential for new cassava products in Brazil

Chuzel Gérard, Zakhia Nadine, Cereda Marne Pascoli. 1996. The potential for new cassava products in Brazil. In : Cassava flour and starch : progress in research and development. Dufour Dominique (ed.), O'Brien Gerard M. (ed.), Best Rupert (ed.). CIRAD-SAR. Cali : CIAT, pp. 299-303. (CIAT Publication, 271) ISBN 958-9439-88-8 International Meeting on Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 January 1994/15 January 1994.

Paper with proceedings
Full text not available from this repository.

Autre titre : Les possibilités de nouveaux produits à base de manioc au Brésil

Mots-clés Agrovoc : Manioc, Amidon, Produit alimentaire, Développement de produit, Utilisation, Industrie de l'amidon, Technologie traditionnelle, Étude de marché

Mots-clés géographiques Agrovoc : Brésil, France

Classification Agris : E21 - Agro-industry
E70 - Trade, marketing and distribution
Q02 - Food processing and preservation

Auteurs et affiliations

  • Chuzel Gérard, CIRAD-SAR-TEM (BRA)
  • Zakhia Nadine, CIRAD-SAR-TECHNOLOGIE/REACTIONS BIOCHIMIQUES (FRA)
  • Cereda Marne Pascoli

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/464553/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2019-10-08 ]