Nombre de documents : 12.
Impact of cooking, drying and grinding operations on chemical content, functional and sensorial qualities of Curcuma longa L.
Yin Molika, Weil Mathieu, Avallone Sylvie, Maraval Isabelle, Forestier-Chiron Nelly, Servent Adrien, In Sokneang, Bohuon Philippe.
2023.
Journal of Food Measurement and Characterization,
17 : 998-1008.
Improving the nutritional quality of pulses via germination.
Avezum Luiza, Rondet Eric, Mestres Christian, Achir Nawel, Malode Yann, Gibert Olivier, Lefevre Charlotte, Hemery Youna Morgane, Verdeil Jean-Luc, Rajjou Loïc.
2023.
Food Reviews International,
39 (9) : 6011-6044.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
![](/600872/1.haspreviewThumbnailVersion/ID600872.pdf) Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
![](/409830/1.haspreviewThumbnailVersion/ID409830.pdf) Prévisualisation |
L'amélioration de la qualité du sorgho.
Abifarin A.O..
1970.
In : Conférence Agronomique sur le Sorgho et le Mil en Afrique Occidentale
. Bambey : GERDAT-IRAT
Conférence agronomique sur le sorgho et le mil en Afrique occidentale, Bambey, Sénégal, 31 Août 1970/4 Septembre 1970.
Liste générée le Mon Jul 15 02:45:34 2024 CEST.