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Résultats pour : "cryoconcentration"

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Development of taro (Colocasia esculenta (L.) Schott) hybrids overcoming its asynchrony in flowering using cryostored pollen. Mukherjee Archana, George James, Pillai Reshma, Chakrabarti Swarup Kumar, Naskar Samir Kanti, Patro Rashmishree, Nayak Shubhransu, Lebot Vincent. 2016. Euphytica, 212 (1) : 29-36.
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Métabolisme anaérobie, cryoconcentration et sorbets d'abricots. Valente Marc, Chambroy Y., Flanzy C., Breuils L., Souty Michel. 1988. Fruits, 43 (2) : 107-111.
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Métabolisme anaérobie, cryoconcentration, gelées et confitures de raisin. Mourgues J., Olivieri C., Flanzy C., Valente Marc, Conte T., Planque J.. 1988. Industries Alimentaires et Agricoles (5) : 457-461.

Studies on freeze concentration of whole kiwi fruit. Valente Marc, Duverneuil Germain. 1986. In : International Symposium on Fruit and Vegetables for Processing, Capetown, South Africa. ISHS ; ed. by D.K. Strydom. Wageningen : ISHS, 249-260. (Acta Horticulturae, 0567-7572, 194) ISBN 978-90-66053-72-4

Note sur les travaux de cryoconcentration des jus d'agrumes. Duverneuil Germain. 1980. Montpellier : GERDAT-IRFA, 2 p. N° de rapport : n°75

Quatorzième Congrès International du Froid. Duverneuil Germain, Haendler Lucien. 1975. Fruits, 30 (11) : 701-703. Congrès international du froid. 14, Moscou, Russie, 20 Septembre 1975/29 Septembre 1975.
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