Agritrop
Accueil

Résultats pour : "législation alimentaire"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun

Nombre de documents : 17.

Lipid oxidation in emulsions: New insights from the past two decades. Hennebelle Marie, Villeneuve Pierre, Durand Erwann, Lecomte Jérôme, Van Duynhoven John, Meynier Anne, Yesiltas Betül, Jacobsen Charlotte, Berton-Carabin Claire C.. 2024. Progress in Lipid Research, 94:101275, 27 p.
[img]

Governing the nurturing city: The uneven enforcement of street food vending regulations. Pulliat Gwenn, Block Daniel, Bruckert Michaël, Nussbaum-Barberena Laura, Dreysse Carmen, Dupé Philippine, Perrin Coline. 2023. Urban Geography, 25 p.
[img]

The flourishing camel milk market and concerns about animal welfare and legislation. Smits Marcel, Joosten Han, Faye Bernard, Burger Pamela A.. 2023. Animals, 13 (1):47, 16 p.
[img]
Prévisualisation

Geographical indication building process for sharr cheese (Kosovo): “Inside Insights” on sustainability. Bernard-Mongin Claire, Balouzat Jimmy, Chau Elise, Garnier Alice, Lequin Stéphanie, Lerin François, Veliji Ahmet. 2021. Sustainability, 13 (10):5696, 23 p.
[img]
Prévisualisation

Food traceability and authenticity: analytical techniques. Montet Didier (ed.), Ray Ramesh C. (ed.). 2018. Boca Raton : CRC Press, 354 p. (Food Biology Series) ISBN 978-1-4987-8842-7
[img]

L'économie des conventions dans les études agroalimentaires anglophones : filiations avec l'école française, circulation et nouvelles perspectives. Cheyns Emmanuelle, Ponte Stefano. 2017. In : Transformations agricoles et agroalimentaires. Entre écologie et capitalisme. Allaire Gilles (ed.), Daviron Benoît (ed.). Versailles : Ed. Quae, 339-363. (Synthèses) ISBN 978-2-7592-2614-6
[img]

First steps towards a generic sample preparation scheme for inorganic engineered nanoparticles in a complex matrix for detection, characterization, and quantification by asymmetric flow-field flow fractionation coupled to multi-angle light scattering and ICP-MS. Wagner Stephan, Legros Samuel, Loeschner Katrin, Liu Junfeng, Navratilova Jana, Grombe Ringo, Linsinger T.P.J., Larsen Erik H., Von der Kammer Frank, Hofmann Thilo. 2015. Journal of Analytical Atomic Spectrometry, 30 (6) : 1286-1296.
[img]
Prévisualisation

Main properties of steviol glycosides and their potential in the food industry: A review. González Cesar, Tapia Maria Soledad, Perez Elevina, Pallet Dominique, Dornier Manuel. 2014. Fruits, 69 (2), Résumé : 127-141.
[img]
Prévisualisation

A Swot analysis of HACCP implementation in Madagascar. Sarter Samira, Sarter Gilles, Gilabert Patrick. 2010. Food Control, 21 (3) : 253-259.
[img]

Nouvel environnement de commerce international et pays en développement : l'impact des accords SPS et OTC. Boutrif Ezzedine, Pineiro Maya. 2002. In : Food safety management in developing countries : Proceedings of the international workshop, CIRAD-FAO, 11-13 December 2000, Montpellier (France) = Gestion de la sécurité des aliments dans les pays en développement : actes de l'atelier international CIRAD-FAO, 11-13 décembre 2000, Montpellier, France. Hanak Ellen (ed.), Boutrif Ezzedine (ed.), Fabre Pierre (ed.), Pineiro Maya (ed.). CIRAD, FAO. Montpellier : CIRAD, 1 Cd-Rom ISBN 92-5-004787-8 International Workshop on Food Safety Management in Developing Countries, Montpellier, France, 11 Décembre 2000/13 Décembre 2000.
[img]
Prévisualisation

The new international trade context for developing countries : the impact of SPS and TBT agreements. Boutrif Ezzedine, Pineiro Maya. 2002. In : Food safety management in developing countries : Proceedings of the international workshop, CIRAD-FAO, 11-13 December 2000, Montpellier (France) = Gestion de la sécurité des aliments dans les pays en développement : actes de l'atelier international CIRAD-FAO, 11-13 décembre 2000, Montpellier, France. Hanak Ellen (ed.), Boutrif Ezzedine (ed.), Fabre Pierre (ed.), Pineiro Maya (ed.). CIRAD, FAO. Montpellier : CIRAD, 1-6. International Workshop on Food Safety Management in Developing Countries, Montpellier, France, 11 Décembre 2000/13 Décembre 2000.
[img]
Prévisualisation

Manuel des agents d'inspection des aliments d'origine animale. Leclercq P.. 1991. Paris : La documentation française, 185 p. (Manuels et précis d'élevage, 8) ISBN 2-11-002548-4
[img]

Manuel des agents d'inspection des aliments d'origine animale. Leclercq P.. 1976. Paris : Ministère de la coopération, 182 p. (Manuels et précis d'elevage : IEMVT, 8)
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Mon Nov 18 02:35:53 2024 CET.