Nombre de documents : 18.
Le procédé de séchage : variantes techniques et innovations.
Zakhia Nadine, Raoult-Wack Anne-Lucie.
1997.
In : Séminaire séchage des produits alimentaires à haute teneur en eau en Afrique francophone. Atelier : les produits séchés pour les marchés africains = [Seminar : Drying food products with high moisture content in Francophone Africa. Report of the mission in
. Québec : IEPF, 1-5.
Séminaire séchage des produits alimentaires à haute teneur en eau en Afrique francophone, Ouagadougou, Burkina Faso, 21 Avril 1997/24 Avril 1997.
Improving cassava sour starch quality in Colombia.
Brabet Catherine, Chuzel Gérard, Dufour Dominique, Raimbault M., Giraud J..
1996.
In : Cassava flour and starch : progress in research and development. Dufour Dominique (ed.), O'Brien Gerard M. (ed.), Best Rupert (ed.). CIRAD-SAR
. Cali : CIAT, 241-246.
(CIAT Publication, 271)
ISBN 958-9439-88-8 International Meeting on Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 Janvier 1994/15 Janvier 1994.
Improving the bread-making potential of cassava sour starch.
Dufour Dominique, Larsonneur S., Alarcón Freddy, Brabet Catherine, Chuzel Gérard.
1996.
In : Cassava flour and starch : progress in research and development. Dufour Dominique (ed.), O'Brien Gerard M. (ed.), Best Rupert (ed.). CIRAD-SAR
. Cali : CIAT, 133-142.
(CIAT Publication, 271)
ISBN 958-9439-88-8 International Meeting on Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 Janvier 1994/15 Janvier 1994.
Influence of sun drying on sour cassava starch quality, Pandebono loaf volume and viscoamylograph studies.
Dufour Dominique, Larsonneur S., Alarcón Freddy, Cereda Marne Pascoli, Brabet Catherine.
1994.
In : International meeting on cassava flour and starch. CIRAD, CRDI, NRI, ORSTOM, UNIVALLE, UNESP, Universidad de Buenos Aires, France-MAE
. Montpellier : CIRAD, 37.
Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 Janvier 1994/15 Janvier 1994.
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Liste générée le Mon Nov 4 04:47:23 2024 CET.