Agritrop
Home

Items where Author is "Andrieu, J."

Export as [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | Date | No Grouping
Number of items: 7.

Extraction de l'acide chlorogénique du café vert. Cinétique, conditions à l'équilibre et modélisation. Dibert K., Cros Emile, Andrieu J.. 1990. In : Treizième Colloque Scientifique International sur le Café = Thirteenth International Scientific Colloquium on Coffee$ENG. ASIC. Paris : ASIC, pp. 226-231. ISBN 2-900212-12-X Colloque Scientifique International sur le Café. 13, Paipa, Colombie, 21 August 1989/25 August 1989.
[img]

Cinétique d'extraction solide-liquide de l'acide chlorogénique du café vert. Dibert K., Cros Emile, Andrieu J.. 1989. In : Congrès Français du Génie des Procédés. 2. s.l. : s.n., 7 p. Congrès français du génie des procédés. 2, Toulouse, France, 5 September 1989/9 September 1989.

Physical properties of cassava mash. Gévaudan Alain, Chuzel Gérard, Didier S., Andrieu J.. 1989. International Journal of Food Science and Technology, 24 (6) : pp. 637-645.

Proyecto Aroa-Bajo Tocuyo. Evaluaciõn y mejoramiento del sistema : Ganaderia de doble proposito. Sintesis de ponencïas y resumenes de trabajo. Bonnal Philippe, Palencia M., Andrieu J., Villasmil W., Nésbit A., Romero C., Pérez G., Quijada T., Jiménez P.. 1989. In : Jornadas Tecnicas. Barquisimeto : FONAIAP, 93 p. (Serie Generalidades, 89-1) Jornadas Tecnicas, Coro, Venezuela, 21 February 1989/22 February 1989.

Solvent extraction of oil and chlorogenic acid from green coffee. Part I : Equilibrium data. Dibert K., Cros Emile, Andrieu J.. 1989. Journal of Food Engineering, 10 (1) : pp. 1-11.

Solvent extraction of oil and chlorogenic acid from green coffee. Part II. Kinetic data. Dibert K., Cros Emile, Andrieu J.. 1989. Journal of Food Engineering, 10 (3) : pp. 199-214.

Modélisation de l'opération de cuisson-séchage par contact de la pulpe de manioc. Gévaudan Alain, Chuzel Gérard, Andrieu J.. Montpellier : CIRAD-CEEMAT, 19 p.

This list was generated on Sun Oct 25 03:20:06 2020 CET.